Skocz do zawartości

Aprillo.pl - moderowany.

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

O co Wam chodzi z tą indeksacją to nie wiem, przecież wiadomo, że dzień czy dwa i będzie w indeksie. No jeszcze bym zrozumiał jakby to był precel usera z 1 postem ale Neona?-.-

Zaindeksuje się i będzie mocny :D

No jeszcze bym zrozumiał jakby to był precel usera z 1 postem ale Neona?

Często narzekacie, że podaje się tutaj puste precle bez artów. Tak to mój artykuł.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Niby będzie za chwilę w indeksie, ale to jakoś lepiej jak jest zaindeksowany. Przynajmniej wiadomo ,że właściciel coś linkuje, a nie czeka ,aż inni to zrobią.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Przecież połowa precli z tego działu forum pada po miesiącu.

W ogóle uważam ,że aby chwalić się tu swoimi preclami powinno się precla zaindeksować, porządnie podlinkować, odczekać jakiś czas - zastanowić się 10 razy czy mamy czas i czy chce nam się owego precelka prowadzić, moderować.

A wiesz jak ktoś wrzuca tu niezaindeksowane precla to ja w ogóle mam wątpliwości czy on kiedykolwiek będzie zaindeksowany, czy został w ogóle wrzucony by inni nabijali site pod SWL.

Chodzi o to ,że zaindeksowanie świadczy już o jakimś minimum zaangażowania w to co zamierzasz tworzyć i włączać w to inne osoby ,które będą czynnie pisać ;)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Część moich katalogów, które podałem tutaj na forum też była niezaindeksowana. A obecnie są to bardzo wartościowe, darmowe katalogi.

Niestety musiałem usunąć 3 wpisy, ponieważ były niedostosowane do regulaminu, który wyraźnie mówi, że do każdego wpisu musi być grafika, a linki po znaczniku more.

Ten presell będzie w sieci bardzo długo. Domena będzie odnowiona...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności