Skocz do zawartości

[Wykonam] Artykuły pod precle i strony www.

maciejka1989

Rekomendowane odpowiedzi

Opis usługi:

a) artykuły do precli - od 1000/1200 (w większości art jest to ok 1100-1150 znaków)

1,50 pln - muzyka, film, gry, seo, telefony

od 1,50 pln - wycena indywidualna innych kategorii

Artykuły do precli są pisanie w pełni ort., zawierają skład w treści i są przede wszystkim pisane na wyłączność "UNIKALNE"

:Dartykuły na strony - od 100 - 25 000 znaków

wycena indywidualna (w większości wypadków min. kwota za 1000 znaków to 2,50 pln)

Artykuły na strony czy też inne elementy, które potrzebują wysokiej jakości artykułów są pisane po uprzednim oczytaniu danego tematu. Dzięki czemu jakość jest wysoka, zawierane są pełne elementy składniowe oraz ort.. Artykuły są pisane na wyłączność "UNIKALNE"

ROZLICZENIE

- OSOBY prywatne : płatność z góry, ewentualnie przedpłata w wysokości 50% przed i pozostała płatność po otrzymaniu zlecenia

- FIRMY : płatność po wykonaniu zlecenia

O MNIE

Urodziłem się w 1989 roku, aktualnie studiuje. Artykuły pisałem dla Paru firm m.in. PROMEO, jednak współpracę musiałem zakończyć z uwagi na niskie stawki jakie były proponowane. Aktualnie bez pracy, jak mogą się Państwo domyślać iż jestem studentem to nie mam możliwości wystawiania f-vat. Interesują mnie stałe zlecenia, aczkolwiek ratuje się również pojedynczymi zleceniami by zarobić jak najwięcej.

INFO - zlecenia

Jestem w stanie pisać do 75 000 znaków dziennie, z uwagi na moje zaoczne studia. Dzięki czemu ilość art. do precli w ciągu 6 dni, może sięgać nawet 420. Przeciętnie wykonywałem 300-350 w ciągu tygodnia, artykuły do precli jak wiadomo pisze się łatwiej i tutaj o takich artykułach jest mowa.

"BRAK ZLECEŃ - przez co Twoje zlecenie może być wykonane od razu po zgłoszeniu zamówienia"

KONTAKT

e-mail: maciej.k1989@gmail.com

ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY FIRMY jak i POJEDYNCZYCH zainteresowanych.

Maciejka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności