Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w wp

pawbuh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

szukałem w necie informacji na temat pozycjonowania w wp i nic!. Moja strona znajduje się pod hasłem prezenty w wp.pl na ok 30 pozycji. Znam techniki pozycjonowania w google (udało mi się umieścić stronę na ok trzy miesiące na top1 pod prezent i prezenty) Zanim Onet ogłupiał moja strona też była w pierwszej trójce. Jednak techniki stosowane w Googlach i Onecie na WP nie mają żadnego wpływu. W związku z zaistniałą sytuacją (Onet głupieje i w zastraszającym tempie traci rynek) trzeba poważnie zająć się wp, więc proszę o rady z góry dzięki.

PS. czy wp posiada Bot Crawler? Od roku pozycja i opis mojej strony w Onecie nie zmienił się.

Zachęcam wszystkich do wpisywania swoich uwag gdyż uważam że wp będzie niedługo jedyną "liczącą" się polską wyszukiwarką.

Pozdrawiam

Paweł

Zachęcam wszystkich do wpisywania swoich uwag gdyż uważam że wp będzie niedługo jedyną "liczącą" się polską wyszukiwarką.

Hmm, jak dla mnie wp to nie jest wogóle wyszukiwarka :P

A tylko katalog.

Wyniki w WP to przed wszystkim wyniki z ich katalogu.

Właśnie to mam na myśli.

proste jak drut - popatrz co robi konkurencja z pierwszych pozycji, pomysl - wp samo sie zdradza - i jestes nr 1 na co chcesz ;)

ps. trzeba wziasc poprawke na to ze strony z pierwszych miejsc na popularne slowa sa czesto ustawione - z tym sie nic nie da zrobic 8)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności