Skocz do zawartości

Darmowy katalog

Pey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 6 miesięcy temu...

dzięki. wykorzystałem V7NRS9AA. W tytule mały błąd ortograficzny (obydwa słowa z dużej litery), ale mam nadzieję, że dopuszczasz takie praktyki lub będziesz na tyle uprzejmy, że to poprawisz - jeśli nie dopuszczasz. Opis z ręki, starałem się nie pisać w ten sam sposób co zwykle :).

miło, że się coś trafia dla nocnych marków ;)

Z tego co widziałem 6F9N1SSR też nieaktywny

Katalog spoko choć ilość kategorii jest przerażająca i ciężko się w nich odnaleźć. Mimo wszystko według mnie lepiej więcej niż tak ubogo jak gdzieniegdzie, że nie wiadomo gdzie wstawić stronę.

pozdrawiam

Kary za brak świadectw energetycznych już niedługo?

Nie udało mi się dodać strony z kodem (nie mogłem rozwinąć menu z podkategoriami), ale pojawiła się opcja wpisu darmowego... Albo jestem przemęczony i źle widzę... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• 1 miesiąc temu...

Co cię podkusiło, żeby korzystać z tego skryptu? Widziałeś stopkę w nim? Ostatnio tyle fajnych skryptów wyszło, nie wierzę, że uznałeś, że ten jest lepszy...

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności