Skocz do zawartości

Po jakim czasie nowe strony dostają moc?

radek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam sobie załóżmy klasyczną zapleczówkę, 15-20 podstron tematycznych. Świeża domena. Linkowana swlem, katalogami. Poza filtrami itd. Mało linków wychodzących (ok. 5-6 na stronę) Z waszych doświadczeń - po jakim czasie zaczyna mieć jakąkolwiek moc?

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Czyli na 50-100 takich nowiutkich stronkach dźwigniesz frazę (bez dopalania np. swl)?

Dla jednej frazy będzie to 50 takich stron dla innej i 1000 to będzie mało..Wszystko zależy od frazy ...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Nie piszę o top 10 tylko o tym, żeby frazy poszły do góry. Zwyczajnie od półtora ponad miesiąca stawiam klientowi nowe strony zapleczowe (średnio trzy dziennie) i na razie zero efektów. Więc pytam kontrolnie.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Jakiś czas temu dla mnie było to 4-6 miesięcy, strony zapleczowe tylko zaindexowane bez dopalania (ping, sitemapa xml dla googla i uni content wiec ladnie siedzialy w indexie). Po tym czasie strona zaczela isc w gore i w ciagu kilku tygodni do top1 bez dokladania zapleczowek i zadnego innego zrodla linkowania.

Od kilku tygodni obserwuje niestety podobnie jak ty - dochodza linki i nic, zero efektow. Obserwuje kilkanascie domen, kazda "jechana" czyms innym i w innych proporcjach, a pozycje praktycznie stoja (ani na plus ani na minus). Moze sie ruszy po swietach :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności