Skocz do zawartości

Gdzie najlepiej rozpocząć przygodę z SWL?

boddah

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kolega Mastercobra pokazał, że można zakładać dziesiątki tematów, to mam nadzieję, że mój jedynak nikogo nie obrazi ;)

Otóż w czym rzecz - mam do wykorzystania bazę kilkuset artykułów (ich tematyka nie jest zbieżna z tematyką strony pozycjonowanej, więc zaplecze tematyczne nie wchodzi w grę), które chce wykorzystać pod zaplecze na SWL. Gdzie najlepiej rozpocząć swoją przygodę z SWL i który system najmniej naraża na bana od G ?

Raczej interesują mnie systemy rotacyjne, którymi bym mógł dopalać wpisy w katalogach/preclach.

Skoro masz dużą bazę do wykorzystania i chcesz to wykorzystać na SWLe to spróbuj we wszystkich. Po jakimś czasie sam się dowiesz w którym "Ci najlepiej".

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Przygodę ;)

Najlepiej wcale....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Najlepiej nigdy nie zaczynać, ale ... jak już chcesz zaczynać to zacznij od przewertowania tematów z działu: Systemy Wymiany Linków, jest tego trochę, ale nikt za Ciebie tego nie zrobi. Jak to przeczytasz zdecyduj, który Ci bedzie odpowiadał.

Ktory system najmniej naraża na bana? Ten, ktorego nie stosujesz ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ktory system najmniej naraża na bana? Ten, ktorego nie stosujesz
;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

...Gdzie najlepiej rozpocząć swoją przygodę z SWL i który system najmniej naraża na bana od G ?

Raczej interesują mnie systemy rotacyjne, którymi bym mógł dopalać wpisy w katalogach/preclach.

przygode zacznij od

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=62

Jak interesuja cie rotacyjne to polecam e-weblink.com, prowadzi w ostatnim rankingu

Chętnie bym nie bawił się w SWL-e, ale widząc jaki procent moich wpisów do katalogów został zaindeksowanych przez google nie mam chyba innego wyjścia. Chyba, że poprzednicy zdradzą jak sobie z tym radzą bez pomocy SWL ? ;)

Jeszcze dwa pytanka :

Punkty z systemów stałych najlepiej wykorzystywac do pozycjonowania wartościowego zaplecza, czy nawet do strony docelowej ? Czy umieszczenie na w miarę wartościowej stronie stałego SWL jest mniej ryzykowne niż rotacyjnego?

Z góry dzięki.

Jeśli wartościowe strony to statlink

Podpisuje sie pod wypowiedzia lords'a. Do pozycjonowania wartosciowych stron IMO najlepiej nadaje sie Statlink.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności