Skocz do zawartości

Telefon i abonament

Szymon80

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie jestem biegły w ofercie jaka oferują operatorzy komórkowi i dlatego lecę do was z zapytaniem.

Chciałbym soie zafundować telefonik cos ala iPhone, teraz jest wysyp różnych modeli. Najbardzij wpadł mi w oko model "Samsung Avila". Powiedzicie czy jest sens go brać. ?

Najbardziej zależy mi na tym aby była możliwość odtwarzania filmików i mp3, radio. Opcja SMS i dodzwonienia się do kogoś też się przyda ;)

Co polecacie z doświadczenia ?

Z doświadczenia mogę polecić iPhone. Filmy, mp3 - odtwarza świetnie!

Bardzo wygodnie i sprawnie działa się też na www.

A obsługa mail jest moim zdaniem wzorowa ( IMAP / Exchange ).

"Opcja" Telefon - jako dodatek, działa OK ale dostanie się do klawiatury, aby wpisać numer to aż 2-3 kliki ( do 7 jak używasz blokady hasłem ). ps. Książka adresowa z synchronizacją online jest genialna ;)

Jak będziesz używał dużo multimediów nie ominie Cię codzienne ładowanie.

Pracuje na Avilii już jakiś czas i jestem zadowolony, zarówno jak z obsługi multimediów jak i użyteczności :)

Obowiązkowo folie ochronne B)

edit : wziąłem go w mixplusie - 24 x 50zł doładowania :(

Z doświadczenia mogę polecić iPhone.

Również polecam.

Generalnie telefon w tym przypadku to tylko dodatek.

Dotyk sprawuje się wyśmienicie.

Do tego cała masa aplikacji darmowych lub też za niewielkie pieniądze.

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

Już numery zaczynające się siódemką będą denerwować coraz mniej, Orange na przykład też udostępnił niedawną takie numery.

G.Krawczyk, ta oferta Play jest niezła. Wziąłem ten sam abonament, co Ty, tyle że bez telefonu. Płacę o połowę mniej, a za 650zł kupiłem Nokię e63 (w końcu business :) ).

Fajna opcja jest na abo w Play z Nokią e91 (communicator). Telefon osobno kosztuje ponad 2500 na allegro, z abonamentem wychodzi dużo taniej.

[edit]

No fakt, nie dość, że pokręciłem numerek, to i cenę... Ale jak patrzyłem we wrześniu to tak nówki stały na allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności