Skocz do zawartości

Problem z zaindeksowaniem

akselb3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie wiem dlaczego, ale mam problem z zaindeksowaniem strony w google. Wstawiłem linki na swoich zapleczach do tego dodałem około 100 wpisów i dopalam teraz stronę eweblinkiem - 800 pkt

Zgłosiłem przez formularz google i nadal nic, już tak od 2 tygodni. Powiedzcie mi co może być przyczyną??

Zawsze strony indeksowałem w ciągu 3-5 dni a teraz mam problem.

Pozdrawiam i dzięki za pomoc

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

a ja proponuję żebyś najpierw zdobył porządne stałe i wartościowe linki, ostatnio google jakoś nieco mniej chętnie indeksuje. Może zaplecza masz słabo podlinkowane też

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Proponuje pingowanie które znacznie przyśpiesza indeksację podstron serwisu...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Obecnie dostałem zlecenie na zaindeksowanie strony, która od trzech miesięcy jest w necie, ma według yahoo 91 linków, a jednak nadal Google jej nie lubi.

Moja rada: nie wal byle jakimi linkami, tylko staraj się pozyskać wartościowe odnośniki.

Proponuje pingowanie które znacznie przyśpiesza indeksację podstron serwisu...

Jak zrobić te pingowanie domeny ??

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

O ile z zaindexowniem linkowanej strony głównej nie mam problemu to podstrony linkowane wewnętrznie się nie indexuja nawet na wordpresie.

No gorzej się trzymają, ale im mocniej podlinkujesz sam serwis, czy blog, tym lepiej się będą trzymały podstrony.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Powiedzcie mi tylko jak w takim przypadku stosować ten program pingujący?

Komputer chodzi cały czas, nei wiem czy program mam mieć też cały czas włączony czy to trochę przesada,

Strona dalej się nie zaindeksowała i mnie to już zaczyna martwić, bo wpisy są w mocnych katalogach które już są zaindeksowane ( mowa o wpisach) oraz na zapleczu mocno linkowanym więc napewno już się zaindeksowały linki, a strona dalej nie jest w google.

Czy domena może być jakoś zbanowana czy coś??

Domena nadal nei została zaindeksowana, prowadzą do niej mocne, zaindeksowane już linki, a domena dalej nie jest w google.

Korzystałem z tego programu do pingowania, 2 razy zgłosiłem stronę do Google, a nadal jej nie ma.

Jest to nowa domena. Czy jest możliwe że ktoś poprzednio kupił tą domenę i została zbanowana??

To nie możliwe żeby się nie zaindeksowała po takim czasie i dzięki takim linkom.

Proszę o pomoc co zrobić. Czy można jakoś napisać do Google zapytanie odnośnie bana ??

Kompletnie nie wiem co mam zrobić. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności