Skocz do zawartości

Filtr ?

konik6k

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o jakąś fachową poradę co do strony www.4czest.pl

Jak już pisałem w innym dziale strona zniknęła z google pod słowami kluczowymi.

Jak wpiszę adres site:4czest.pl - jest wszystko ok.

Robot dostęp ma, mapa strony poprawnie zczytywana.

Wydaje mi się, że mam jakiś filtr (z tego co czytałem to chyba mam Sandbox), więc proszę o fachową ocenę.

Dodam że do strony prowadzą linki z kilku serwisów.

Z góry dzięki za pomoc

dzięki GRIM za odp.

... ale dziwi mnie sytuacja, że na słowa kluczowe "ogłoszenia częstochowa" , "ogloszenia czestochowa" , "pośrednik częstochowa" strona się pokazuje ok 200 miejsca albo wcale, a wcześniej była w pierwszej 10-tce.

P.s. Stronę badałem też analizatorami meta tagów i raczej też jest poprawnie widziana... tylko na jednym analizatorze jakieś cuda wywala.

To że była na jakiejś pozycji wcale nie znaczy, że ta pozycja jej się dozgonnie należy ;) Cała masa czynników o tym decyduje, łączenie z tym, że ostatnio Google się "nowelizuje" z racji przygotowań do wprowadzenia nowego silnika - Coffeine ;)

Odpowiedź na pytanie: "Czemu strona spadła w wynikach?" ... jest podawana z większym lub mniejszym marginesem błędu ;)

Pozdrawiam ;)

Podlinkuj, pododawaj do katalogów, napisz trochę artykułów do precli. Ino z głową, coby zamiast pierwszego miejsca nie załapać filtra ;)

Podlinkuj, pododawaj do katalogów, napisz trochę artykułów do precli. Ino z głową, coby zamiast pierwszego miejsca nie załapać filtra :P

z artami trochę problem bo głównie ludzie tam pisz :)

chodzi o pisanie artykułów do precli (nie na Twojej stronie) z anchorem i linkowaniem do Twojej strony: (prawie jak na granicach), tyle, że w treści

a w gugielu ostatnio mała rewolucja własnie - jak powiedział już Grim - związana z coffeinką i stronki mogą troszkę skakać

dymna.jpg

kolejny dzień obserwacji...

więc storna zaczęła się pokazywać w google w pierwszej 200-tce na słowa kluczowe

key.jpg

ale wszystkie w/w wyniki wyszukiwania dotyczą podstron a nie strony głównej.

strona główna w google sie nie pokazuje wcale a linki właśnie do niej prowadzą .... może ma ktoś jakiś pomysł jak przywrócić w google stronę główną ...

Polecam sprawdzać hasła bezpośrednio w Google ... w każdym bądź razie odradzam Free Google Monitor- z dwóch powodów:

- często dostaje na łeb i tak jak w Twoim przypadku pokazuje podstronę ... całkiem prawdopodobne, że index też jest na jego liście ale go po prostu pominął ...

- załapałem się na filtr dzięki Free Google Monitor ... podejrzewam go i automatyczne zapytania, bo przejrzałem wszystko i nic innego mi do głowy nie przychodzi ;)

Pozdrawiam B)

Polecam sprawdzać hasła bezpośrednio w Google ... w każdym bądź razie odradzam Free Google Monitor- z dwóch powodów:

- często dostaje na łeb i tak jak w Twoim przypadku pokazuje podstronę ... całkiem prawdopodobne, że index też jest na jego liście ale go po prostu pominął ...

- załapałem się na filtr dzięki Free Google Monitor ... podejrzewam go i automatyczne zapytania, bo przejrzałem wszystko i nic innego mi do głowy nie przychodzi ;)

Pozdrawiam B)

Sprawdzałem również bezpośrednio w google i granica błędu to max 2 pozycje...

czyli darować sobie Free Google Monitor?

A co z tą stroną główną, czemu jej nie ma w wynikach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności