Skocz do zawartości

Problem z instalacją mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Próbuję zainstalować katalog, mini otwarty v2, tłukę się z tym od wczoraj i niestety wielki lipton... ;) to już moje drugie podejście do tego skryptu , jakiś czas temu spasowałem po nieudanych próbach zainstalowania go , podczas instalacji chmod ustawiony jest tak jak powinien być na 755 , dane do bazy itd wpisane poprawnie kiedy klikam Instaluj pojawiają się błędy:

Warning: fopen(/home/users/test/www/domena.pl/katalog/otwarty_inc/config.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/users/test/www/domena.pl/katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 392

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/users/test/www/domena.pl/katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 393

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/users/test/www/domena.pl/katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 394

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/test/www/domena.pl/katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php:392) in /home/users/test/www/domena.pl/katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 406

Serwer avx.pl od 5 lat użytkowany i nigdy takich numerów podczas instalacji różnych innych cudów,wydaje mi się że to wina kodu a nie serwera ale mogę się mylić, czy ktoś mógłby mi łapotologicznie wytłumaczyć jak można ten katalog w tym przypadku doprowadzić do stanu działalności i uporać się z powyższymi błędami ?

Dzięki za pomoc

Pozdrawiam

Piotr

wina hostingu ?

jakas wersja php ?

Podaj kod znajdujący się w tych wierszach.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności