Skocz do zawartości

Ile można zarobić na froum internetowym?

Rekomendowane odpowiedzi

Na jednym z kursów usłyszałem że przy 500 osobach zawsze można zarobić i nie ważne czy to biznes, forum czy blog. Osobiście mam listę główną 150k (część kupiona, część zdobyta samodzielnie, a część z pomocą firm) i na każde 5000 można zarobić minimum 50zł :) . Jeżeli ojciec założyciel chciałby zbudować dużą bazę adresową to zapraszam na pw

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Z forum jest tak - musisz się wbić w dana tematykę, potem pozyskać wartościowe artykuły, potem zacząć promocję -> baza mailowa, seo, reklama forum na stronach tematycznych i w momencie kiedy ludize sami będą przychodzić po to aby czegoś się dowiedzieć i coś od siebie dać możesz myśleć o poszukiwaniu reklamodawców.

Pozdrawiam

Jedyny wskaźnik na podstawie którego można oszacować jakieś minimalne zarobki (nie znając tematyki forum) to ilość zarejestrowanych użytkowników.

Z mojego doświadczenia wynika, że jeśli masz 100k osób do których możesz wysyłać maile, to zarobisz przynajmniej 1000zł.

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności