Skocz do zawartości

4nj.pl z wysokim PR

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Pragnę przedstawić Wam mój katalog 4nj

Reszta moich katalogów na katalogi.neonex.pl

Regulamin i szczegóły dodam później.

Moderowany, promowany.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Wiadomo, że neon ma tych katalogów...naście więc i kilkanaście różnych skórek. Dla mnie nawjażniejsze, że jest podlinkowany i zaindeksowany, a czy na fotce będzie pies, żaba czy hipopotam:) to już drugorzędna sprawa. Chyba CI się Mikołaj trochę nudzi:). Dzięki za akceptacje wpisów Neon, kolejny super Seokatalog. Respect

Podniecasz się w takim razie byle gównem. Może i strona jest zaindeksowana, ale w poprzedniej formie :).

Neon, skórka całkiem w porządku, ale denerwuję mnie brak adekwatności styli, chociażby do adresu URL katalogu.

General będzie musiał napisać jakiś tryb multimoderacji :P.

W e-mailu potwierdzającym akceptowanie wpisu, w URL do wpisu są dwa slesze, tzn.

Edit: Link jest ogólnie cały niepoprawny, tzn. zamiast

jest:

1258235725_checkbox_4b01759bd9b6c.gifUtopia.net.pl (PR2)| Picu.pl (PR2) | Artelix.pl (PR2) - precle trzy (precle są preclami zamkniętymi)

SEO Usługi - zaplecze? teksty? precle? katalogowanie?

W e-mailu potwierdzającym akceptowanie wpisu, w URL do wpisu są dwa slesze, tzn.

neon -> wysłałem Ci poprawkę :)

Następne katy stawiaj na aktualnej wersji z panelu bo przez ostatnie kilka dni sporo tam poprawek wrzuciłem.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności