Skocz do zawartości

na 2 m-cu DZIEWCZYNA niezła jest ta laska prowadzi

pkrok

Rekomendowane odpowiedzi

Liczyłem - nie da się zaatakoać dwa tygonie przed końcem, chyba, że Linkorem - na "zwykłych" stronach. gdzie "miewa się linki" średni czas reindaksacji to właśnie 2 tygodnie - czyli jak ktoś bedzie miał pecha to przyłoży POWERA na 100 000 linków a dostanie 20 000.

Myślę, że pierwsze tygodnie Września rozstrzygną. No ale zobaczymy. Uważam, że zwycięzca co najwyżej czai się w pierwszej 20-30 a nie jest za 50 pozycją.

Mój rekord to 17 miejsce (na 1 dzień). Poza tym zabrakło mi już punktów, mam mało linków, itd... :x Mimo tego jakieś tam nadzieje nadal mam, przecież to loteria do samego końca - a zwłaszcza pod koniec. Może coś uda mi się cudownego wykombinować?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

pewnie, że masz szanse a ile ma linków sam sobie sprwadź https://search.msn.com/results.aspx?q=link%...google.cirus.pl. Nasza stronka jest na 23 miejscu obecnie i to dobre miejsce własnie do ataku z drugiej linii ;)

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

moj rekord to bodajze 13 pozycja... pozniej zaczynalem spadac powolutko co dzien jedno oczko z braku linkow... i jestem na 40 pozycji :/ dzis po urlopie znow zaczynam dodawac linki :]

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności