Skocz do zawartości

na 2 m-cu DZIEWCZYNA niezła jest ta laska prowadzi

pkrok

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pozycjonowaniem zajalem sie na czas konkursu, choc daleko mi do elity to moj rekord 14 miejsce, i teraz juz od 3 tygodni utrzymuje jes w pierwszej 20.. a myslalem, ze bedzie ogromna przpepasc.. :D

Jedno mnie zastanawia ile osob z uczestnikow to profecjonani pozycjonerzy, mam na mysli, ze dla nich taki konkurs to chleb powszedni...

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 3 tygodnie później...

To może ja coś powiem :) . Teraz byłam 3 tygodnie na urlopie i jak widać spadłam na 6,5 pozycję. A co do ilości linków jakie pozostawiłam w necie to jest ich około 300-400. UPS! chyba się wygadałam :)

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności