Skocz do zawartości

site kopia podobne

entropia

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czy było, ale ostatnio zauważyłem (może dawniej niż ostatnio), że po komendzie site:domena przy wielu podstronach znika odnośnik podobne, przy niektórych kopia, a podobne widnieje, a przy niektórych nie ma nic, ani kopia ani podobne ;) gdy próbuję wyszukać jakiś ciąg znaków z takiej podstrony, która nie ma nic, google nie znajduje jej. Wcześniej jeśli witryna była w indexie/pokazywała się w site można było ją zobaczyć w wynikach. Czy ktoś coś ? jakieś tymczasowe wyniki ? moje przewidzenia ? :)

pytanie czy google nie zmienia/zmieniło tego co wyświetla w wynikach ? jakiś czas temu podobno SI przestało być w nich pokazywane, czyli z tego co piszesz wynikałoby, że SI ponownie jest wyświetlany ?

Dodam iż teraz jak wchodzę na google i nie ruszam myszą to widzę tylko napis z miejscem na wpisanie frazy, a jak poruszę myszą pojawia się i stopka i top itp ;)

to tak na marginesie, sry jeśli offtop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności