Skocz do zawartości

[strona] http://www.dws.xip.pl

Snaiper

Rekomendowane odpowiedzi

witam

prowadzę stronę o drugiej wojnie światowej.

Adres to https://dws.xip.pl

Strona jest na jportalu (narazie).

Chciałbym podnieść jej statystyki bo nie są za wysokie, a może strona odstrasza ? dlatego daje wam stronę pod ocenę.

Pozdrawiam

Snaiper

Witaj :hello:

Na podstronie https://dws.xip.pl/comment.php?what=news&id=60 lewa noga się ciągnie i ciągnie...

Czy nie można skrócić listy postaci? Dać np. samą listę krajów. Zobacz też że przy tak długiej liście nie masz jak odseparować nazwy kolejnego kraju od listy z poprzedniego

Czy nie powinno być napisane zamiast "Postacie" - "Postaci"... - może ktoś podpowie bo nie jestem pewien?

W Kalendarium masz np. "Kampania Wrześniowa" jeśli robisz wypunktowanie to drugi wiersz powinien być wyrównany z pierwszym

Uuuu, blok "Dokumenty" jest całkiem skopany

W rozdzielczości 800 x 600 w pełnym ekranie pojawia się suwak poziomy więc chyba tabelę główną masz za szeroką

Pomysł nagłówka mi się podoba

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Lewa kolumna jest za dluga. Brakuje odstepow pomiedzy nazwa karaju a lista nazwisk. Poza tym wydaje mi sie, ze ten element mozna by schowac glebiej na oddzielnej podstronie. Dzieki temu znacznie zmniejszych lewa kolumne

Poza tym stronka fajna, kolory mi pasuja, naglowek jest ok, tlo newsow ciekaw i co wazne nie zaciemnia calosci.

Male uaktualnienie

Wydaje mi sie, ze ciekawym rozwiazaniem moze byc usuniecie listy postaci z dzialu postacie i zastapienie jej losowym nazwiskiem oraz linkiem do pelnego spisu na podstronie.

• 2 lata później...

Nasz portal dws.xip.pl przez ostatnie kilka lat trochę się rozbudował i stajemy przed problemem jak to dalej pokierować.

Będziemy szalenie wdzieczni za Wasze sugestie w jakim kierunku powinniśmy zmierzać.

Nasza miesięczna oglądalność zbliża się do 100 tysięcy wejść i zdajemy sobie sprawę, że nawigowanie pomiędzy poszczególnymi serwisami staje się coraz trudniejsze - szczególnie dla osób które wejdą do nas np. z Google. Dla zapewnienia spokoju z miejscem i transferem danych mamy bardzo dobry serwer na eHoście - w rozbudowaną grafikę nie poszliśmy ze względu na koszty przygotowania (nikt z nas nie zajmuje się tym profesjonalnie).

Za sugestie z góry dziekuję i pozdrawiam

• 2 miesiące temu...

Ładne detale. Spróbuj zrobić górną nawigację graficznie, zwiększ trochę szerokość na content, bo się "dusi". Mi się podoba top i te "brudy" na newsach, tylko że za wąskie to jest. "Rekomenduj nas" to nie jest najważniejsza pozycja w menu, z drugiego miejsca dałbym to na sam dół albo w ogóle wywalił. Strona fajna będzie odwiedzana, niefajnej żadna rekomendacja nie pomoże :-)

Kod jest do przepisania od początku niestety.

Ogólnie wizualnie nawet ładnie, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności