Skocz do zawartości

Sklep internetowy - jovana.pl

bibosz

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to niestety sztampa. Strona, jakich miliony w sieci.

Wiem, że sklep ma koncentrowac klienta na produktach, ale portfele też mają swoją specyfikę. To produkt kojarzący się z pieniędzmi, galanterią skórzaną najlepszej jakości itp, a więc i z luksusem.

Dlatego też strona powina iśc w tym kierunku. To co widzę, niestety kojarzy mi się raczej z tandetą i opakowaniem skarpet z Tesco, niż z luksusem.

Marki tym nie wykreujesz.

Chciałbym Ci dac przykład jakiejś marki z tej samej branży, ale Wittchen ma stronę tragiczną.

Ciekawa jest strona z podobnej branży w stylu art deco: https://www.black.co.uk/

(ale to i tak nie jest to, co bym zrobił. Nie ta kolorystyka).

Ta strona to IMO kierunek, w jakim powinno się iśc prezentując taką galanterię: https://www.bentleycollection.com/

Moim zdaniem powinno byc stylowo, skromnie (ale nie nazbyt), a kolory raczej neutralne.

Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy.

A może interesują Cię działki budowlane Kraków

Niektóre wypowiedzi conajmniej w takim tonie jakby ktoś zapodał strone na yoyo z tona banerow i wklejonym na nich tekstem..... i zmarnowal cenny czas ogladajacych..

Weź sobie do serca na pewno te cenne i rzeczowe komentarze:

"Fajna dla oka kolorystyka, czytelny układ strony, tylko na pierwszy rzut oka przeraża trochę wielkość czcionki w odnośnikach w tej sekcji: O Firmie, Oferta, Regulamin, Kontakt."

"Średnio ogólnie bardzo pusto, nic co by przyciągało oko ( coś w stylu banera reklamującego jakiś produkt albo promocji )" - to na pewno, przydałby sie jaki top z dobrym zdjeciem/aranzacja produktu/produktow zamiast tych wielkich przyciskow.

Jak dla mnie to raczej bardziej strona firmowa z możliwością zakupu a nie sklep sam w sobie bo towaru jest raczej mało (zwlaszcza jesli ma to byc sklep "tematyczny").

Z tym skryptem można zrobić jeszcze wiele fajnych rzeczy i nie trzeba odrazu wodotrysków za gruba kase jakich niektorzy z komentujacych by tu oczekiwali:]

Powodzenia:)

"o firmie" -> jakiś porządny tekst by się przydał :D

"oferta" -> dlaczego jest tam pusto?

"kontakt" -> adres mail w domenie .wp.pl nie wygląda zbyt profesjonalnie...

I jeszcze jedna kwestia: gdzie podane są koszty wysyłki? Przeglądnąłem pobieżnie stronę i regulamin i tego nie znalazłem, a powinno być to jasno i wyraźnie napisane...

Spółki | Prawo | Sąd

Dziękuję wszystkim za cenne uwagi.

Sklep dopiero raczkuje, w sieci jest od tygodnia. Z pewnością zajdą na nim zmiany.

Na dzień dzisiejszy chcę poprawić:

• górne "wielkie" menu, regulamin, o firmie oraz kontakt mam zamiar umieścić w stopce, oferta zostanie usuięta
  • postaram się wkomponować jakiś banner promujący wybrane produkty
  • jak słusznie zauważyliście zostaną dodane informacje o kosztach wysyłki (do tej pory pojawiały się tylko przy formularzu zamówienia)
  • chcę również poprawić prezentację portfeli, większe miniaturki, oraz inny układ wyświetlania na stronie (na tyle na ile pozwoli mi Quick.Cart)
  • piąta rzecz, nad którą się zastanawiam to koszyk, uważacie, że jest wystarczająco "widoczny" na stronie?

Jak tylko wprowadzę jakieś zmiany, dodam informację na forum i poproszę Was o kolejne rady.

Pozdrawiam, bibosz.

Z tym skryptem można zrobić jeszcze wiele fajnych rzeczy i nie trzeba odrazu wodotrysków za gruba kase jakich niektorzy z komentujacych by tu oczekiwali:]

Rozumiem że pijesz do mnie, więc odpowiem:

Tu nie chodzi o jakieś cuda, ale ta strona jest po prostu słaba. Ten layout może i byłby dobry dla jakiejś innej strony, ale nie dla strony, która ma sprzedawac galanterię skórzaną, od której oczekuje się wysokiej jakości i poczucia luksusu. Klienci, którzy tego nie oczekują kupują po prostu portfel na targowisku za 9zł.

Możesz się z tym nie zgadzac, ale takie jest moje zdanie jako potencjalnego klienta.

Nie wymagam jakichś cudów, jak zasugerowałeś, ale większej przyłożenia się do "stylu" - czyli kolory raczej nie czerwone. Do tego typografia i grafika, która odpowiednio wpasowuje się w ten temat.

Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy.

A może interesują Cię działki budowlane Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności