Skocz do zawartości

Przyjazne linki

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zrobiłem na stronie php-fusion przyjazne linki, ale był to duplikat ponieważ oryginalne linki fusiona nie przekierowywały na te przyjazne. Google mi zaindeksowało te linki, a ja je zmieniłem na normalne. Po czym zamówiłem inne przyjazne linki i mają one inny wygląd niź tamte, ale jest przekierowanie 301 i wszystko ok. Ale co zrobić z tamtymi linkami, bo jak jestem pod daną pozycją w google pod danym atykule to tam nic nie ma... Czy google je wyindeksuje i zaindeksuje w końcu te prawidłowe ?

Pozdrawiam!

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Witam, zrobiłem na stronie php-fusion przyjazne linki, ale był to duplikat ponieważ oryginalne linki fusiona nie przekierowywały na te przyjazne. Google mi zaindeksowało te linki, a ja je zmieniłem na normalne. Po czym zamówiłem inne przyjazne linki i mają one inny wygląd niź tamte, ale jest przekierowanie 301 i wszystko ok. Ale co zrobić z tamtymi linkami, bo jak jestem pod daną pozycją w google pod danym atykule to tam nic nie ma... Czy google je wyindeksuje i zaindeksuje w końcu te prawidłowe ?

napisz jeszcze raz, ale w naszym ojczystym języku :wacko:

Pamiętaj, ze LINKI, a ADRESY to co innego. I tutaj nie jestem pewien czy prawidłowo nazywasz to, co chcesz opisać.

Czy google je wyindeksuje i zaindeksuje w końcu te prawidłowe ?

Tak. Może to potrwać kilka dni, a nawet miesiąc w zależności od tego jak dobrze podlinkowany masz serwis.

Zadbaj o dobre linki w sitemapie i po czasie wszystko się dobrze zaindeksuje.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Tylko niewiem jak... ;)

A o .htaccess to słyszeliście, towarzyszu? ;)

Ja od razu po zmianie linków w jednym serwisie porobiłem też przekierowania w .htaccess, i nowe linki zaindeksowało w kilka dni, pozycja strony nie spadła ani nic wielkiego się nie działo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności