Skocz do zawartości

Gazetowy katalog

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

hahaha, ale żenada. Prestiżowy link https://boskiepieniny.pl w stopce prestiżowego portalu.

Copyright ? Agora SA O nas Staże u nas Reklama Prywatność Atrakcje turystyczne w pieninach

To ma być katalog stron poważnego portalu? To jest wielka "seo kupa" a nie katalog!

Niech admin zdejmie ten żenujący link ze stopki bo jak tak dalej pójdzie to nie nacieszycie się PR6.

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no prosze czyli wielka agora walczy o laptopa od xanna. myslalem ze lepiej stoja z kasa i nie musza sie blaznic? czy moze po prostu ktos z lagaty ma dostep do ftp gazety :)

edit: abstrahujac od tego czyja to w ogole strona, bo w sumie nie sledzilem konkursu :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Copyright ? Agora SA O nas Staże u nas Reklama Prywatność Atrakcje turystyczne w pieninach

wow ;) a ja tam zostawiłem już kilka stówek w tym katalogu - żenada i już.

a tak przy okazji, to raczej ten katalog to jakaś dziwna sprawa - hosting na OVH, serwer Kimsufi......

M

dopiero teraz zobaczyłem, że dodatkowo te atrakcje to spam.....

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

katalog nazywasz żenadą a "spamowanie" precli i katalogów jest ok?

ale co Ty porównujesz ? Produkt jednej z największych firm medialnych do czego porównujesz ? Do jakiś precli i katalogów jakich są miliony ? To jakby na głównej stronie gazeta.pl zamieścić ogłoszenia kupię-sprzedam....

Gdybym wiedział, że ten katalog będzie miał linkowisko w stopce, nie dodał bym tam żadnego wpisu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

linkowisko w stopce,

Zawsze możesz zgłaszać strony do katalogu money. Taniej i tylko 180 wychodzących.

Poza tym nie rób z siebie błazna. Trzy EL to śmieszna ilość według mnie. Ja na swoich mam od 3-6 i jakoś spadku mocy nie zauważyłem.

A jak tak bardzo szkoda Ci tych setek złotych to do nich napisz. Myślę, że chętnie Ci oddadzą pieniądze i usuną wpisy. W końcu chodziło o dzieciaki, więc nie sądzę, żeby Ci pieniędzy żałowali.

A chyba radość i uśmiech dzieciaków jest ważniejszy niż parę znaków w stopce.

Szczytny cel.

Czy problemem jest zorganizowanie tego bardziej profesjonalnie ? Jakiś banner, który przyniesie więcej pożytków - pieniędzy i zadowoli więcej dzieciaków ?

Przykładowo bardzo podoba mi się to : https://www.forum.optymalizacja.com/mimowszystko.html Rewelka, jeśli tyle pieniążków uzbierało to forum.

Trzy EL to śmieszna ilość według mnie. Ja na swoich mam od 3-6 i jakoś spadku mocy nie zauważyłem.

Widziałeś ile ma Zgred w swoich topowych katalogach ? Jak myślisz dlaczego ?

M

nieważne jak bylebyście gadali. z głownej mam NF ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności