Skocz do zawartości

Gazetowy katalog

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

NoFollow

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a po trzecie przyczepilismy sie zgreda na calej linii ;)

Zdaje się, że Zgred ma trochę doświadczenia, dlatego jego wskazałem. Nie ma się co podniecać setkami katalogów super zaindeksowanych, z dużym PRami, które nie mają nawet 6 miesięcy. Poczekajcie roczek, dwa i wtedy wskazujcie dobre katalogi - które zachowają ruch i swoje walory.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Panie Mariuszu (tak wnioskuję ;)) - obecnie powstają bardzo mocne katalogi, które nawet nie mają 2 miesięcy, znam parę, pare obsługiwałem (jakieś prace, grafika)...

Właściciel ma budżet, kupuje wartościową domenę z historią, posiada zaplecze mocno linkuje i moc jest. Jeśli chodzi o zgreda, no cóż - na katalogach to on się zna kapitalnie... każdy to wie :P

obecnie powstają bardzo mocne katalogi, które nawet nie mają 2 miesięcy...

Właśnie o tym piszę. Masa z nich to oczywiście seokatalogi - zdaje się, że popularność tego skryptu przeszła najśmielsze oczekiwania autora (tylko pozazdrościć pomysłu).

Właściciel ma budżet, kupuje wartościową domenę z historią, posiada zaplecze mocno linkuje i moc jest.

Tak, zgadzam się w 100%. Nic nie ujmuję, ale poczekajmy rok, dwa, ile z nich utrzyma PRy i 'moc' mimo budżetu , linkowania itp.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@pandha

ja nie porównałem i nawet o tym nie pomyślałem. Chodziło mi o to, że katalog mimo tego jak po nim jadą ma moc. Ogólnie jako całość.

Kurde mogli by wrzucić boxa reklamowego z linkiem bezpośrednim z głównej <marzy>. Ciekawe jak duże kolejki by były do wyświetlenia (zapewne odwrotnie proporcjonalne co ceny takiego boxa)

ale poczekajmy rok, dwa, ile z nich utrzyma PRy i 'moc' mimo budżetu , linkowania itp.

Utrzyma się 99% a może nawet 100% ;) co najwyżej zmieni się właściciel ;)

Już to pisałem ale powtórzę: ja nawet teraz chętnie przejmę od kogoś seokata jeśli komuś się znudziło i założę się że mks, lukas, neon i paru innych też tylko czekają na takie okazje :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

to mówicie, że teraz opłaca się kupować licke od generała, zrobić dobry katalog i go odkupicie ^^?

z jakim stażem was interesują xD?

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

ta szata wyglada jakby ktos zaczal i zapomnial dokonczyc

Miałem dokładnie to samo odczucie. Ma być schludnie i prosto, ale nie tak, że nie wiadomo o co chodzi.

A JA NIE WIEM KOGO W GAZETA.PL POGIĘŁO, ŻEBY NA STRONIE GŁÓWNEJ KATALOGU TAKIEGO CAPSLOCKA LUDZIOM ZAFUNDOWAĆ...

NIE WIEM JAK U INNYCH, ALE U MNIE TAKA STRONA GŁÓWNA WZBUDZIŁA POD WZGLĘDEM KOSMETYCZNYM SKOJARZENIA WRĘCZ PASKUDNE. ;) CAPSLOCK, CAPSLOCK, CAPSLOCK, NIECH ŻYJE CAPSLOCK (a może "kapslok"? nie wiadomo, co w pracy pijają moderatorzy katalogu Gazety :) ), TAAAK KRZYCZMY WNIEBOGŁOSY, HEEEJ!;)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności