Skocz do zawartości

Gazetowy katalog

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Utrzyma się 99% a może nawet 100% ;) co najwyżej zmieni się właściciel ;)

Piszesz to jakbyś miał jakąś dyspensę od Googla. Pamiętaj, że to on tu rządzi i nagły wysyp setek katalogów nie wróży im niczego dobrego. Tak, tak, wiem, większość to zadbane, na wartościowych domenach,

superlinkowane i moderowane, ale co one wnoszą do internetu ?

Jak dla mnie to za nisko wyceniłeś swój skrypt. Planowałeś ograniczyć masówkę i nic z tego nie wyszło.

A JA NIE WIEM KOGO W GAZETA.PL POGIĘŁO, ŻEBY NA STRONIE GŁÓWNEJ KATALOGU TAKIEGO CAPSLOCKA LUDZIOM ZAFUNDOWAĆ...

Bo katalog wygląda raczej na jakąś prywatną inicjatywę pod patronatem Gazety - hosting w ovh , ten śmieszny konkursowy link i tłumaczenie, że to na biedne dzieci.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Piszesz to jakbyś miał jakąś dyspensę od Googla.

Bo może mam ;)

Tak, tak, wiem, większość to zadbane, na wartościowych domenach,

To co inne katalogi - zebrane w jednym miejscu strony użyteczne dla usera ;)

Jak dla mnie to za nisko wyceniłeś swój skrypt. Planowałeś ograniczyć masówkę i nic z tego nie wyszło.

To zależy od tego co rozumiemy pod pojęciem "masówka" - jak dla mnie to tyle ile jest obecnie miniaczy/qlwebów czyli jednym słowem jeszcze daleko... oj daleko... :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

odchodzicie od tematu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

odchodzicie od tematu.

przepraszam - katalog Gazety jest OK i mam nadzieję, że taki zostanie.

M

ps widać, że stopkę poprawili - wzięli sobie do serca ilość linków wychodzących.

aaaaa tylko link "O nas" nie jest poprawny

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 2 tygodnie później...

czy ktos ma jakies info na temat tego czy mozna dodawac tam strony nie korzystajac z sms tylko chociazby z przelewu czy paypala, bo oczywiscie dostac jakakolwiek odpowiedz od nich graniczy z cudem..

zgred, wiesz cos na temat alternatywnych platnosci ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Tak, tak, wiem, większość to zadbane, na wartościowych domenach,

nawet jeśli nie wiele wnoszą, a służą głównie pozycjonowaniu stron, to przynajmniej pozycjonują dobre strony dla ludzi, a nie wpisy w preclach, spam i inne śmieci jakich w SEOkatalogach nie ma, a są w innych skryptach są

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

• 4 tygodnie później...

Może drobnostka, ale duży plus dla Agory - kilkanaście dni temu wysłałem smsa i kod przyszedł następnego dnia, jednak nie dział. Wysłałem kilka reklamacji i proszę , dziś odezwali się i nawet wynagrodzili ponad miarę moją (nie)cierpliwość.

M

• 2 tygodnie później...
General przyznaj się ile wyssałeś z nich za lickę. Swoją drogą gratulacje! Widać i kolosy doceniają Twój skrypt.

Doceniają doceniają, Ja np dodałem stronę do Twojego katalogu :)

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

• 2 miesiące temu...
Ile się teraz czeka na akceptację - czekam już tydzień, czy to nie za długo ?

Dziś dostałem kilka akceptów. Ale wygląda na to , ze teraz około tygodnia to norma.

M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności