Skocz do zawartości

Gazetowy katalog

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

dajcie linki do tych wpisow, moderator tego katalogu ma setki wpisow dziennie do rozpatrzenia, wiec wierze iz moze nie zauwazyc iz jest blad, niemniej jako iz siedzi czesto na pio, na pewno zareaguje jak bedzie wiedzial co szukac. po przy kilkudziesieciu tysiacach wpisow tekst "moj" nie dziala - nie pomaga za wiele :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
dajcie linki do tych wpisow, moderator tego katalogu ma setki wpisow dziennie do rozpatrzenia, wiec wierze iz moze nie zauwazyc iz jest blad, niemniej jako iz siedzi czesto na pio, na pewno zareaguje jak bedzie wiedzial co szukac. po przy kilkudziesieciu tysiacach wpisow tekst "moj" nie dziala - nie pomaga za wiele :)

To w takim razie zamieszczę, mam nadzieję, że ten wariant poskutkuje. Niepoprawny adres w katalogu to:

https://katalog.gazeta.pl//zespol,jelita,drazliwego,s,12214/

• 2 tygodnie później...
Może by tak najwyższa pora miniatury przywrócić ?

Właśnie to zauważyłem. Jest 12 stycznia i miniaturek brak. Czyżby im się finanse skończyły na aktualizację katalogu...?:D

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Co ci z tych miniaturek, najważniejsza jest moc

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Co ci z tych miniaturek, najważniejsza jest moc

Masz rację, ale mimo tej swojej mocy, której nie podważam powinni dbać o swoje serwisy.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

• 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

WOW :jezyk1: - mam nowe doświadczenie z katalogiem :)

Dodałem wpis i po 30 minutach odezwała się na maila moderatorka.

Przeanalizowała moją stronę i zasugerowała poprawki na niej :) Zdaje się, że zna się na projektowaniu stron.

"Proszę więc uzupełnić lub usunąć błąd." Tylko, że tam nie ma co uzupełniać i to też nie jest błąd - tak ma być zgodnie z planami ....

Zobaczymy jak sprawa się potoczy. :):)

M

ps - moderatorka jest miła i sprawa nabiera pozytywnych rezultatów. Chodzi o to, ze na stronach powinien być kontakt do właściciela.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności