Skocz do zawartości

Gazetowy katalog

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Szkoda że podrożał, ale jest tego wart !

No nie wiem. jakość wpisów jest tragiczna. Mogliby bardziej się postarać - w końcu to znana firma. Poszli jednak na łatwiznę (szybka kasa) - to moje zdanie, zobaczycie...

Jakości wpisów nie sprawdzałem, nie jestem moderatorem tego katalogu, ale jakby nie było jest mocny i daje kopa. Co masz na myśli pisząc: Zobaczycie.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

No nie wiem. jakość wpisów jest tragiczna. Mogliby bardziej się postarać - w końcu to znana firma. Poszli jednak na łatwiznę (szybka kasa) - to moje zdanie, zobaczycie...

A przeglądałeś kiedyś jakość wpisów w katalogach onetu czy wp? polecam lekturę a dopiero później zabierać głos ;)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Zawsze się znajdzie jakaś czarna owca B)

Nie czarna, tylko mająca inne zdanie. Mamy demokrację ;)

Onet "przeglądałem" - mają swoje metody. Krótki opis, nazwa jest nazwą firmy lub imieniem i nazwiskiem. Jednak zobaczcie, który katalog stoi wyżej w Serpach.

Zobaczcie Gwiazdora czy katalok'a. A potem piszcie o owcy - po prostu to wyższa szkoła jazdy, do której trzeba dorosnąć ;) - i do której Gazecie jeszcze daleko....

gwiazdor ? katalok ? weź mnie nie rozśmieszaj dobrze ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

...mógłbyś mi wyjaśnić na czym polega ta wyższa szkoła jazdy ?

= Katalog tworzony pod użytkowników, nie tylko pod SEO. Wystarczy porównać jakość wpisów np. Gwiazdora.pl i Gazety.

Gwiazdor ma unikalne wpisy, Gazeta przyjmuje wszystko, jak leci. Wizualnie nie wygląda to ciekawie ...

... Nie ma czegoś takiego jak katalog tworzony pod użytkowników.

Jest. Wystarczy np. zrobić to, co sugerujesz z długością wpisów - i już w pewnym stopniu będzie... dla pewnej grupy osób. Są też pasjonaci, co tworzą zbiory stron - nie zgłaszając takich katalogów ani tu, ani do MARa.

Dlatego jestem innego zdania :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności