Skocz do zawartości

google ma zaparcie?

BD

Rekomendowane odpowiedzi

Jak masz BD serwis z 300 000 podstron to nie dawaj go do link vault zmarnowana moc.

Ja nie zajmuje sie zawodowowym pozycjonowaniem i bawie sie wylacznie swoja strone - https://danowski.pl. Natomiast wspolnie ze znajomym zastanawiamy sie nad tym w jaki sposob wpsomiana strona moze cos zarobic. Pomyslelismy, ze jej moc mozna w jakis sposob zamienic na pieniadze. Dokladniej mowiac serwis potrzebuje srodkow na dzialanie (ma spora ogladalnosc) i wlasciciel szuka sposobu na zarobienie.

Dlatego jego moc jest na sprzedaz. Jestesmy sklonni podpisac umowe i udostepnic moc serwisu do celow pozycjonerskich. Zalezy nam tylko na tym aby nie mialo to wplywu na funkcjonalnosc serwisu.

W chwili obencej strona ma 325 000 podstron.

Jezeli jest ktos zainteresowany i ma konkretne propozycje to zapraszam na PW.

heheheh tak to moja prywatna strona :)

Natomiast chodzi o cos calkiem innego. Strona faktycznie ma 325 tys podstron w indeksie google. Jezeli jestes zainteresowany to czekam na PW

Taki mały OT

Mi się tam udało przemycić do polskiego systemu(nie powiem którego bo mnie wyrzucą) dmoza i trzyma się ponad tydzień :)

Możliwe, że jak ten dmoz będzie miał więcej stron zindeksowanych niz 14 to go zauważa i wyrzucą ale mam nadzieje, że są zabardzo zajęci czym innym :)

gry komputerowe - kup pan grę

moja kopia:) - google do roboty :P

katalog stron - musisz tam być

Swoja droga ciekawe jest jeszcze cos innego. Zobacz sobie cache dla tej strony. Strony tam wcale nie ma a jeszcze nie tak dawno temu byla i wyleciala.

Dziś "trochę" mnie zmartwiła podobna rzecz:

Podana fraza - cache:https://www.ee.pw.edu.pl/~kochanor/msnbetter-thangoogle/ - nie została odnaleziona.

Nie mam pojęcia, czemu wyleciała... Wcześniej była jakaś stara kopia, a teraz nic.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

heheheh tak to moja prywatna strona :)

Natomiast chodzi o cos calkiem innego. Strona faktycznie ma 325 tys podstron w indeksie google. Jezeli jestes zainteresowany to czekam na PW

heheh, mogłeś(cały czas) podać adres właściwszy dla tej propozycji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności