Skocz do zawartości

Jeżeli spamer rozgościł się na Twojej stronie - CIESZ SIĘ

Rekomendowane odpowiedzi

Treść na zapleczu w moim przekonaniu jest dla robota, nie dla użytkownika. A linki usuwam tylko trochę później. Spamerzy nie dodają kilka linków, ale dziesiątki i to jest swego rodzaju korzyść z działań spamerów

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Sprawa głupia nie jest.

Można zawsze zmienić treść którą ktoś nam zaspamował.

BTW. Gdzieś na fabryce spamu widziałem podobny art :]

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

Sprawa głupia nie jest.

Można zawsze zmienić treść którą ktoś nam zaspamował.

BTW. Gdzieś na fabryce spamu widziałem podobny art :]

tyle ze mozesz nie nadazac ze zmienianiem tej tresci :] a i nie wszystkie boty sa wydajne pod wzgledem zuzywania transferu...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności