Skocz do zawartości

Tworzenie linków

ksiadz

Rekomendowane odpowiedzi

Softem jest np PHP i funkcje file(), oraz foreach() do przejścia przez tablicę i echo do wysłani/wydrukowania do OUT;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Moja odpowiedź jest 100% adekwatna do zapytania, bo PHP jest oprogramowaniem, a pytanie było o soft :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ja znajomości php nie posiadłem, ale z takimi rzeczami radzę sobie w excelu

1 koluna - <a href="https://

2 kolumna - sam adres

3 kolumna - ">

4 kolumna - znów adres

5 kolumna - </a>

i szybkie kopiowanie kolumny 1,3 i 5 jednym kliknięciem

kopiujesz całość i śmiga - jak chcesz się pozbyć tabulatorów to w 6-stej kolumnie używasz funkcji złącz teksty (open office)

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności