Skocz do zawartości

Dwuczęściowe słowa kluczowe i polskie znaki

deha21

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ciekawi mnie jedna rzecz - jak trzeba w meta tagach pisać słowa kluczowe dwóch wyrazów które tworzą jedną frazę. I czy polskie znaki są brane pod uwagę, czy może trzeba pisać w dwóch wersjach?

Załóżmy, że chcę wypozycjonować stronę gdzie jedną z kluczowych fraz będzie "Jastrzębie Zdrój". Czy mam wpisać "Jastrzębie Zdrój, Jastrzębie, Zdrój" czy może cała fraza lub same podzielone? I jak z polskimi znakami? Trzeba je umieszczać w keywordsach? Bo z tego co zauważyłem dla google to różnicy nie robi bo gdy wpisze "Jastrzębie Zdrój" czy "Jastrzebie Zdroj" to wyskakują te same strony.

Skoro nie widać różnicy to po co kombinować ale chodzi mi o to by robić to poprawnie :D

Pozdrawiam

Witam,

Ciekawi mnie jedna rzecz - jak trzeba w meta tagach pisać słowa kluczowe dwóch wyrazów które tworzą jedną frazę. I czy polskie znaki są brane pod uwagę, czy może trzeba pisać w dwóch wersjach?

Załóżmy, że chcę wypozycjonować stronę gdzie jedną z kluczowych fraz będzie "Jastrzębie Zdrój". Czy mam wpisać "Jastrzębie Zdrój, Jastrzębie, Zdrój" czy może cała fraza lub same podzielone? I jak z polskimi znakami? Trzeba je umieszczać w keywordsach? Bo z tego co zauważyłem dla google to różnicy nie robi bo gdy wpisze "Jastrzębie Zdrój" czy "Jastrzebie Zdroj" to wyskakują te same strony.

Skoro nie widać różnicy to po co kombinować ale chodzi mi o to by robić to poprawnie :D

Pozdrawiam

Jastrzębie-Zdrój ??

Fotografia panoramiczna - blog PR=2 - masz artykuł o fotografii opublikuj go !!

moderowany ogólnotematyczny www.allseo.pl-

Artykuły do przedruku

Jeśli chodzi Ci o prawidłową pisownie tego miasta to się mylisz. Chyba jako jedyne nie zgodziło się na pisownię z myślnikiem. A mimo to prawie wszędzie w necie jest pisane z kreską. Skąd wiem? Bo tam mieszkam.

Ale może coś na temat mojego pytania?

Wystarczy, że napiszesz Jastrzębie Zdrój, wystarczy to również do wybicia się na to samo bez ogonków.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Google olewa takie znki jak , . - nie wnoszą nic to po co ma się nimi zajmować.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności