Skocz do zawartości

Brak wpisów na stronie

gajowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Mam taki problem.... Posiadam serwis dla autostopowiczów. Autostop. I niestety nie mogę sie doczekać wpisów. Wejścia na stronę są, może nie w zastraszających ilościach, ale są. Niestety nikt nie dodaje wpisów.... :D i tutaj takie moje pytanko: Jak mogę poprawić ruch na stronie, co mam nadzieje, że podniesie szanse pojawienia się wpisów... Od razu zaznaczam, że użyłem opcji "szukaj" i conieco poczytałem. Także na gg "akcję" promozcyjną przeprowadziłem dodaję linki do katalogów itd. Staram sie też udzialać na forum studenckim. Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł. Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie.

Pozdrawiam

Mateusz

Powiem Ci że na początku myślałem że wybrałeś tak niszową tematykę ale wpisałem w google i wyskoczyła kilka ciekawych stronek.

No ale nawiązując do twojego tematu wprowadź trochę wpisów sam, poza tym zdobywaj linki do strony. Reklama na forach czy portalach studenckich też może przynieś efekty. Ale musi coś na tej stronie być. Dodatkowo Ci powiem że inne serwisy o tej tematyce posiadają więcej opcji i informacji.

Asenizacja - wywóz szamba Szczecin

to nie tak łatwo jest, najpierw musisz zdobyć jakąś popularność, renomę itp. na to się długo pracuje. Poza tym Radw dobrze napisał - dodaj trochę wpisów swoich, żeby coś tam było, bo na razie to pusty serwis, więc nikogo nie zainteresuje.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zastanowiłbym się nad zmianą wyglądu.

Stronka przypomina mi tysiące podobnych zapleczówek. Reklamy są źle dopasowane (do niczego nie pasują), kolorystyka też marna.

Dodatkowo mało treści twojej na stronie. Sami użytkownicy strony ci nie zrobią.

Najpierw ją dopieść, a potem staraj się reklamować na większą skalę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności