Skocz do zawartości

NetSales.pl - nowa sieć afiliacyjna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie dzisiaj praktycznie kliki i leady stanęły, a nawet trochę zwiększyłem ruch na stronach i dodałem kolejne kampanie. Wczoraj o tej porze miałem prawie stówkę, a dzisiaj 25 zł. :) Parę dni jeszcze ich potrzymam i jak dalej będzie taki trend to spadam. Jest jeszcze kilka opcji do przetestowania.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Skończył się niedawno w teorii jeden z konkursów i przestało zliczać kliki i leady.

Tylko , że linki do konkursu dalej działają i strona z konkursem normalnie się otwiera, więc jak ktoś nie pozdejmował linków to pewnie dalej nabija im kasę?

HELOOOŁ PANOWIE Z NETSALES,

MACIE WYDAWCÓW ZA IMBECYLI?

jeśli chodzi o ten program co sie skonczył to przysłali email o zakonczeniu kampani, ale kiedyś też miałem taką sytłację ze program był nie aktywny przez miesąc a ja dalej miałem ich reklamy na stronie i nikt z netsales nie raczył napisać drogą mailową powiadomienia o zakończeniu kampani a potem jak pisałem do nich czemu nic nie wysłali ze skończy się kampania to odpisali zę wysyłali mailing do wydawców no tylko ze ja nie dostałem w tedy wcale żadnego emaila od nich.

Pomału zwijam linki i przenoszę do innych affiliantów.

Nie wierzę kompletnie w to , że dostaję tam 100% leadów.

Panie Marcinie jeśli jest Pan zainteresowany konkretami to proszę info na priv. Z przyjemnością wrócę do netsales jeśli uwierzę, że każdy lead trafia na moje konto.

Tak tak Artur ;) polecaj polecaj za tego tysiaczka ;)

ja mam w tym miechu 2100, tylko uważam, że powinno być co najmniej 4 tysi.

Żeby nie chrzanić głupot przytoczę liczby.

Konkurs w netsales - 20 klików, 3 akcje

Ten sam konkurs w affiliando - 20 klików, 9 akcji

Nie będę komentował żeby nie narazić się na psucie dobrego imienia firmy netsales.

• 2 tygodnie później...
kiedyś też miałem taką sytłację ze program był nie aktywny przez miesąc a ja dalej miałem ich reklamy na stronie i nikt z netsales nie raczył napisać drogą mailową powiadomienia o zakończeniu kampani

Identycznie miałem dziś program zdjęli 0 informacji na maila co najlepsze do południa zliczało kliki i coś tam mi naliczyło a teraz jak patrze nie ma programu ani kasy za dziś. Kompletny brak profesjonalizmu z ich strony nie chodzi już o te pieniądze ale denerwują mnie takie zachowania i tylko się wku**.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności