Skocz do zawartości

NetSales.pl - nowa sieć afiliacyjna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie dzisiaj praktycznie kliki i leady stanęły, a nawet trochę zwiększyłem ruch na stronach i dodałem kolejne kampanie. Wczoraj o tej porze miałem prawie stówkę, a dzisiaj 25 zł. :) Parę dni jeszcze ich potrzymam i jak dalej będzie taki trend to spadam. Jest jeszcze kilka opcji do przetestowania.

Portal informacyjny www.Nowin.pl

Skończył się niedawno w teorii jeden z konkursów i przestało zliczać kliki i leady.

Tylko , że linki do konkursu dalej działają i strona z konkursem normalnie się otwiera, więc jak ktoś nie pozdejmował linków to pewnie dalej nabija im kasę?

HELOOOŁ PANOWIE Z NETSALES,

MACIE WYDAWCÓW ZA IMBECYLI?

jeśli chodzi o ten program co sie skonczył to przysłali email o zakonczeniu kampani, ale kiedyś też miałem taką sytłację ze program był nie aktywny przez miesąc a ja dalej miałem ich reklamy na stronie i nikt z netsales nie raczył napisać drogą mailową powiadomienia o zakończeniu kampani a potem jak pisałem do nich czemu nic nie wysłali ze skończy się kampania to odpisali zę wysyłali mailing do wydawców no tylko ze ja nie dostałem w tedy wcale żadnego emaila od nich.

Pomału zwijam linki i przenoszę do innych affiliantów.

Nie wierzę kompletnie w to , że dostaję tam 100% leadów.

Panie Marcinie jeśli jest Pan zainteresowany konkretami to proszę info na priv. Z przyjemnością wrócę do netsales jeśli uwierzę, że każdy lead trafia na moje konto.

Tak tak Artur ;) polecaj polecaj za tego tysiaczka ;)

ja mam w tym miechu 2100, tylko uważam, że powinno być co najmniej 4 tysi.

Żeby nie chrzanić głupot przytoczę liczby.

Konkurs w netsales - 20 klików, 3 akcje

Ten sam konkurs w affiliando - 20 klików, 9 akcji

Nie będę komentował żeby nie narazić się na psucie dobrego imienia firmy netsales.

• 2 tygodnie później...
kiedyś też miałem taką sytłację ze program był nie aktywny przez miesąc a ja dalej miałem ich reklamy na stronie i nikt z netsales nie raczył napisać drogą mailową powiadomienia o zakończeniu kampani

Identycznie miałem dziś program zdjęli 0 informacji na maila co najlepsze do południa zliczało kliki i coś tam mi naliczyło a teraz jak patrze nie ma programu ani kasy za dziś. Kompletny brak profesjonalizmu z ich strony nie chodzi już o te pieniądze ale denerwują mnie takie zachowania i tylko się wku**.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności