Skocz do zawartości

NetSales.pl - nowa sieć afiliacyjna

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie NetSales jest okej, ale... dziś to oni dali ciała. Dlaczego? Bez żadnego e-maila wyłączyli jeden z programów.

Ostatnio ogólnie coś nie tak. Totalny zlew klientów uprawiają. ZERO odpowiedzi.... Obrośli w piórka to mają klientów w d.....

a jaki program wyłączyli ? może mnie to też dotknęło .

M

Były dwa Microsoft Office, jednego nie ma.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Były dwa Microsoft Office, jednego nie ma.

OK, mnie nie dotknęło.

Jednak skoro nie zgłosili wyłączenia i dalej nabijali sobie kasę, to żądaj rozliczenia tego.

Mi się przytrafiło w innych firmach, że za takie coś wyliczyli należny zarobek.

Daj znać tutaj co odpowiedzą.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 2 miesiące temu...

To że obsługa totalnie olewa kontrahentów, to mogę potwierdzić.

Jednak na banowanie to chyba trzeba zasłużyć...

Mimo wszystko nie polecam.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja osobiście chwalę sobie współpracę z nimi. Jedyne co mi przeszkadza to tak jak wspominali poprzednicy zdarza się ,że reklamy bez żadnej informacji są wyłączane tzn. nie są naliczane zarobki. Powinni wysyłać maila informującego o końcu kampanii.

Płaski brzuch? a6w , zbędne kilogramy sprawdź dieta dukana przepisy i

Potrzebujesz strony internetowej? strony www koszalin

Wszystko spoko, ale akceptacja tylko 40% leadów mi osobiście nie odpowiada ;) czas na zmiany

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

• 2 tygodnie później...

Moje dzisiejsze doścwiadczenie z netsales. Wysłałem prśbę o akceptację jednego programu. W odpowiedzi dostałem jak zawsze ostatnio :

"Z przykrością informujemy, że nie możemy zaakceptować Twojego zgłoszenia, gdyż witryny nie spełniają wymagań reklamodawcy. '

To postanowiłem ich przetestować i poprosiłem o akceptacje tego samego programu w konkurencji ;) i co się okazało ? Że ten sam reklamodawca w innej sieci (https://www.netaffiliation.com/) już nie widział problemu :

"Reklamodawca kampanii xxxxxxx zaakceptował Twoje zgłoszenie dla witryny"

Wnioski wyciągnijcie sami czy warto męczyć się z Netsales.

M

Dzisiaj kolejny test.

Od dawna używam (z pozytywnym skutkiem) pewnego programu na wielu stronach zaakceptowanego przez wiele firm afilliacyjnych m.in Zanox. Teraz postanowiłem zobaczyć co odpowie na prośbę o akceptację netsales :

"Z przykrością informujemy, że nie możemy zaakceptować Twojego zgłoszenia, gdyż witryny nie spełniają wymagań reklamodawcy."

To mają tam pecha, że reklamodawcy akurat ich klientom nic nie akceptują...........

M

Chciałem zrezygnować z tej sieci i nabiłem sobie trochę leadów by osiągnąć próg i ... już mi już na nerwy działają... z rozpędu wysłałem papiery 16 i okazało się że jeszcze nie są zweryfikowane... po weryfikacji ucięli mi kwotę tak, że nie mam progu wypłaty i w 2012 roku musze dobić kilkoma leadami do progu by ich miło pożegnać...

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności