Skocz do zawartości

Sposób na forumowych [ nierzetelny partner ]ów?

PvdH

Rekomendowane odpowiedzi

I kto w takiej sytuacji zostanie obarczony odpowiedzialnością? Zleceniobiorca, czy ktoś, kto skopiował teksty z danej strony? :|

No tak, ale ja wyraźnie pisałem, że w moim przypadku teksty są skopiowane m.in. z wikipedii.

To jest jawne oszustwo... Zielkq, masz trochę racji, ale liczy się, że teksty są unikalne w momencie otrzymania ich i

wtedy powinno się sprawdzać.. Przynajmniej moi ludzie tak robią

Salek1989 - ja

Salek_art - mój brat.

Nie przypominam sobie abyśmy kiedykolwiek robili interesy razem (kontaktuję się drogą mailową z klientami, zresztą opinie można przeczytać na preclujemy.net :) )

Dlatego jeśli między Tobą, a moim bratem zaszły jakieś "nieporozumienia" to prosiłbym Cię abyś sprawę wyjaśnił z nim osobiście bez potrzeb powoływania się na mój nick :)

Pozdrawiam

multikonto

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry609562

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry613985

Tu masz wyraźnie podany mail:

Damian.salkowski (malpa) gmail.com

Dostałem dokładnie 24 wiadomości z tego maila. Na to imię i nazwisko wysyłałem także przelew

Więc będę się na Ciebie powoływać i to Ty jesteś odpowiedzialny za to.

Zabieg był celowy, gdyż nie podałeś ulicy na której mieszkasz do danych przelewu - wiedziałeś, że oszukujesz.

Witam,

nie. Po prostu na PeCecie (do którego mam dostęp raz na kilka tygodni) widocznie ustawiłem swój profil jako domyślny, dlatego pewnie też wystawiając ofertę zalogował się na moje konto. Każde z moich ogłoszeń ma dość ustandaryzowany charakter i zawsze zostawia odnośnik do mojego portfolio. Jak już powiedziałem, opinie na temat moich transakcji można sobie poczytać, więc to wszystko co mam do powiedzenia w tej kwestii :) Poza tym inne numery kont to chyba dość przekonujący argument.

Pzdr

Ps do UP. Na stałe mieszkam w Warszawie, więc chętnie omówię z Tobą sprawę osobiście o ile jesteś pewien tego co mówisz.

multikonto

Dostałem maila o rzekomego brata użytkownika [cenzura] ze skargami..

Przykro mi. Nie mam zamiaru czekać na odpowiedzi od nierzetelnych partnerów. Wysłałem maila, czekałem pół dnia,

nikt nie odpisał więc postanowiłem nagłośnić sprawę. Nie trzeba było oszukiwac. Podobno wina nie leży

po stronie brata użytkownika [cenzura] tylko po stronie jego współpracownika.

A powiedzcie mi, czy musi mnie to obchodzić coś? Wyraźnie zawarłem, że chcę unikalne teksty. Nie połowe wikipedii. Jakbym chciał to sam

bym sobie skopiował wszystko. A to, że współpracownik jest winny a nie brat Salka1989 to ich wewnętrzna sprawa. Mi też się oberwało nieźle za to, że teksty to plagiat. Tym razem jedynie upomnienie i drobna utrata zaufania przez mojego nadwykonawcę. Miałem umowę słowną z panem Damianem S(nie wiem czy moge nazwisko ujawniac choc jest w mailu) i niestety nie wywiązał się.

Gdybym nie nagłośnił sprawy nie otrzymałbym pieniędzy, które teraz pan S mi oferuje spowrotem za teksty poddane plagiatowi.. Dziękuje wszystkim którzy podjęli się tematu. Mam nadzieję, że teraz otrzymam swoje pieniądze. Jeśli nie, to możecie być pewni, że nagłośnie sprawę ponownie.

W momencie w którym otrzymam kasę napiszę sprostowanie z przeprosinami dla brata pana Damiana S. Na razie jest to dla mnie jak napisał pan wyżej - farmazon. Kręcenie by uratować choć jedno konto, które choćby przez swój czas istnienia budzi szacunek. I oby nie przestało go budzić przez takie sprawy.

Pozdrawiam

Smierdziec moze roznie, ale policja jest od tego zeby takie sprawy wyjasniac. Ja w tym tygodniu zeznawalem przeciwko gosciowi ktory oszukal na 42 zlote. Od czasu zgloszenia na policje do pierwszego przesluchania mija ok 3 miesiace, wtedy wlasnie nierzetelny partner zamiast sie cieszyc z wyludzonych pieniedzy, robi w spodnie :)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Drogi użytkowniku PvdH, prosiłem Cię abyś w sprawę mnie nie mieszał, człowieka notabene z nią niezwiązanego. Stąd też jeżeli nie usuniesz mojego nicka ze swojego posta to będziesz miał nieprzyjemności, tym razem z mojej strony. Jestem tu trochę dłużej niż Ty i nigdy nie zostałem posądzony o oszustwo, stąd też nieprawdziwe pomówienia na mój temat (po 2,5 roku pisania precli nagle przyszłoby mi do głowy oszukiwać) są wobec mnie bardzo obraźliwe.

I to wszystko co mam do powiedzenia na dany temat.

multikonto

Na życzenie usunąłem pana nick.

Poza tym nie wiem o co chodzi? Ja stwierdzam fakty.

Ma pan w kilku tematach podpis jako adres e-mail który mnie oszukał. Stąd wnioskuje, że to pan. Jeśli

nie ma tam takiego maila to proszę o ostrzeżenie dla mnie od moderatora za bezpodstawne obrażanie innych

użytkowników.

Powiedziałem - jesli pieniądze dotrą - będzie sprostowanie. Jeśli nie - nie mam zamiaru takowego pisać i dla mnie pan jest

winny.

Gdy sprawa sie wyjasni prosze zalozyciela tematu o raport. Nie ma sensu robic tasiemca

Dodano:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=83938

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności