Skocz do zawartości

Której Pani nie chce zapłacić ten człowiek?

Content

Rekomendowane odpowiedzi

Do naszej firmy windykacyjnej www.grabowski.biz.pl nadszedł taki e-mail:

"Witam serdecznie pisze w takiej sprawie. Pisała dla mnie pewna pani artykuły nie bylo podpisywanej żadenj umowy ani nic ani nie była wystawiana aukcja na allegro nic poprostu nic i napisała mi 200 artykułów na kwote 700 zł i długo jej zwlekkałem z płatnością ona mi groziła ze sprawe z kieruje do windykacji i prosze mi odpowiedziec jeżeli nie ma sie zadnej umowy podpisane ani nic to czy ona moze gdzie kolwiek kerowac sprawe i tak załatwic sprawe ze jej musze zpałacic ????"

Mamy więc dowód.

Może pokrzywdzona jest stąd. Za dobry art przejde się do sądu w charakterze świadka. Przede wszystkim dla zasady, ale niech mam na osłodę arta, nie? Mail został zachowany. Może wystarczy pokazac mu ten wpis, to zapłaci (na arta liczę z wdzięczności więc).

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=74602 - liczba artykułów się nie zgadza, ale może to to.

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Przecież to jakiś dzieciak z liceum, albo nawet gimnazjum. Powinieneś mu odpisać i ostro postraszyć :D

W polskim internecie jest na prawdę za dużo cwaniaczków i oszustów. Jak jest okazja, to gościa trzeba załatwić.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Nie wiem ale jeżeli jest to prawda, jeżeli Ta Pani jest tu na forum i to czyta,

- to Niech wystawi na sprzedaż jeszcze raz te artykuły

- jeżeli ich nie sprzeda a jej artykuły ukazały się wcześniej w całości, sprawę może zgłosić na policję jako zwykłą kradzież

- niech ostrzeże innych przed "rzetelnym partnerem" bo jeżeli robi takie wałki to nie warto z nim robic jakich kol wiek interesów

- jak to mówią kto sie hu..m rodzi to szlachcicem nie umrze - wiec należy każde takie zachowanie piętnować

Marketing internetowy dla firm

"Witam serdecznie pisze w takiej sprawie. Pisała dla mnie pewna pani artykuły nie bylo podpisywanej żadenj umowy ani nic ani nie była wystawiana aukcja na allegro nic poprostu nic i napisała mi 200 artykułów na kwote 700 zł i długo jej zwlekkałem z płatnością ona mi groziła ze sprawe z kieruje do windykacji i prosze mi odpowiedziec jeżeli nie ma sie zadnej umowy podpisane ani nic to czy ona moze gdzie kolwiek kerowac sprawe i tak załatwic sprawe ze jej musze zpałacic ????"

Mamy więc dowód.

Może pokrzywdzona jest stąd. Za dobry art przejde się do sądu w charakterze świadka. Przede wszystkim dla zasady, ale niech mam na osłodę arta, nie? Mail został zachowany. Może wystarczy pokazac mu ten wpis, to zapłaci (na arta liczę z wdzięczności więc).

Witam,

Raczej to nie mój dłużnik, a w każdym razie na pewno nie pisze tu o mnie. Dla Esia napisałam 70 artykułów, i nie groziłam mu windykacją, tylko kilkakrotnie prosiłam o przelew. Temat tego człowieka uważam za zamknięty i nie zamierzam dochodzić żadnych pieniędzy, jakkolwiek, jeśli oszukał kogoś jeszcze i to na większą sumę, to zawsze chętnie Państwu pomogę :D myślę jednak, że to jakiś małolat jest więc nie wiem, czy warto się szarpać. O nieuczciwości tego człowieka napisałam na forum w innym wąrtku, właśnie celem przestrogi dla innych (często widzę jego ogłoszenia w których szuka następnych naiwnych), mam nadzieję, że nikt się już na niego nie natnie.

myślę jednak, że to jakiś gówniaż jest więc nie wiem, czy warto się szarpać.

No to właśnie trzeba mu udowodnić, iż nie warto tak postępować! Dziś artykuły za 200zł, jutro samochód za 20 tysięcy, a pojutrze co? Raz dostałby nauczkę, to by się może opamiętał... Jeżeli ktoś odpuści to później nie ma sensu się dziwić, iż polskie społeczeństwo jest takie, a nie inne i powstają reklamy w TV, w których Niemcom giną samochody...

Spółki | Prawo | Sąd

a ja je kupiłem. w sumie wisi 10 artów ze wszystkiego wiec uzyłem sobie głowy żeby to zmieszać :) a wykorzystałem 70% :D

edit: mowa o artach Oli

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Każdy tutaj ma rację:

- gówniarz powinien ponieść karę

- szkoda czasu i zachodu o te 60 zł

Akcja zawsze kończy się tak, że małolat ma darmowe arty i brak konsekwencji. Patowa sytuacja. Małolat oszukuje dalej.

700zł z pierwszego posta to już poważniejsza kwota. Dobrze, że ktoś się windykatorem zainteresował. Nie wiadomo kto oszukał i kto został oszukany, ale z całego serca mam nadzieję że wszystko się skończy jak należy.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

700zł z pierwszego posta to już poważniejsza kwota. Dobrze, że ktoś się windykatorem zainteresował

E... Wydaje mi się perplexus, że mylisz trochę osoby... To właśnie ten "gówniarz" napisał do windykacji robiąc w portki..., a nie osoba oszukana...

Spółki | Prawo | Sąd

Mamy więc dowód.

Pomijam ocenę gościa, który nie zapłacił, ale radzę przemyśleć własne działanie. Ujawniasz sprawę klienta podając korespodencję kierowaną tylko do was i podajesz przy tym dane "własnej" firmy? Super... - nie ma to jak tajemnica zawodowa.

Oj wpadka, wpadka! Jakbyś się czuł gdybyś zwrócił się z pytaniem do lekarza, prawnika czy seksuologa a ten potem ujawniłby treść Twojej korespodencji publicznie - i to w zasadzie niewiadomo w jakim celu (nie sądzisz chyba, że ktoś po ilości artów i cenie ustali czy to ten dłużnik czy nie).

E... Wydaje mi się perplexus, że mylisz trochę osoby... To właśnie ten "gówniarz" napisał do windykacji robiąc w portki..., a nie osoba oszukana...

Tak, gówniarz napisał, ale tylko dlatego, że ta kobitka dała mu znać, że:

"... ona mi groziła ze sprawe z kieruje do windykacji i ..."

Wiem co przeczytałem i dobrze napisałem.

Pozdro

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności