Skocz do zawartości

Której Pani nie chce zapłacić ten człowiek?

Content

Rekomendowane odpowiedzi

Oj wpadka, wpadka! Jakbyś się czuł gdybyś zwrócił się z pytaniem do lekarza, prawnika czy seksuologa a ten potem ujawniłby treść Twojej korespodencji publicznie

Z tego co wiem jak się pójdzie do lekarza i powie, że ma się grzyba od zwłok, bo zabiło się osobę, albo powie seksuologowi, że ma problemy z prostatą, bo zgwałcił nie tą kobietę co trzeba to raczej lekarz i seksuolog powinni zareagować (?)

do opisu Panie pasuje mi koleżanka skierka1987. Dla mnie zrobiła dobrą robotę, za podobne pieniądze, napiszę do niej maila i zapytam.

Najtrudniej nauczyć się że nawet głupiec ma czasami rację (Winston Churchill)

fotografia

hochzeitsfotograf berlin

Ehh czepiacie sie. Autor tematu to upublicznil, bo zrobil to w dobrej wierze. Poza tym ten koles, co do niego napisal nie jest jego klientem przez sam fakt wyslania takiego maila.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 3 tygodnie później...
Nie chciałbym nigdy być klientem firmy, która prywatną korespondencję kierowaną tylko i wyłącznie do niej wywleka w ten sposób na publicznym forum bez zgody i pytania autora wiadomości.

Tak? A jakby napisał: mam zamiar ukraść takiemu jednemu gościowi "sz3lo" sto kawałków, proszę o poradę jak nie dać się złapać jak a jak mnie jednak złapią, to jak zrobić żeby komornik nie dał rady odzyskać ode mnie tej kasy?

A tak na marginesie, to nie nie potrzebuję zgody aby upublicznić taki e-mail, o takiej formie i treści.

"Witam serdecznie pisze w takiej sprawie. Pisała dla mnie pewna pani artykuły nie bylo podpisywanej żadenj umowy ani nic ani nie była wystawiana aukcja na allegro nic poprostu nic i napisała mi 200 artykułów na kwote 700 zł i długo jej zwlekkałem z płatnością ona mi groziła ze sprawe z kieruje do windykacji i prosze mi odpowiedziec jeżeli nie ma sie zadnej umowy podpisane ani nic to czy ona moze gdzie kolwiek kerowac sprawe i tak załatwic sprawe ze jej musze zpałacic ????"

Mega długie zdanie :)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Pomijam ocenę gościa, który nie zapłacił, ale radzę przemyśleć własne działanie. Ujawniasz sprawę klienta podając korespodencję kierowaną tylko do was i podajesz przy tym dane "własnej" firmy? Super... - nie ma to jak tajemnica zawodowa.

Oj wpadka, wpadka! Jakbyś się czuł gdybyś zwrócił się z pytaniem do lekarza, prawnika czy seksuologa a ten potem ujawniłby treść Twojej korespodencji publicznie - i to w zasadzie niewiadomo w jakim celu (nie sądzisz chyba, że ktoś po ilości artów i cenie ustali czy to ten dłużnik czy nie).

Advokat, je nie jestem adwokat tylko windykator. Ja pomagam ludziom odzyskać pieniądze a nie przestępcom (bez urazy i ironii), więc mnie adwokacka etyka nie dotyczy. Ten facet pomylił adres. Ujawnienie tego maila bez podania nadawcy nie jest ujawnieniem sprawy klienta (to nie będzie nasz klient, nie w takiej sprawie) i naruszeniem dóbr osobistych ani naruszeniem tajemnicy korespondencji. Koleś na tyle szczegółowo przedstawił sprawę, że spośród wielu różnych pokrzywdzonych w różnych sprawach którzy by to przeczytali, jeżeli TEN pokrzywdzony byłby wśród nich, dałby znać. Wówczas albo podałbym mu nazwę nadawcy albo odpowiedziałbym, ze ujawnię ją na polecenie sądu w sprawie o zapłatę, albo na polecenie organów ścigania. Ot i wszystko.

co za kraj, ktos robi ludzi w ch*** a wy sie czepiac potraficie nie tej osoby co trzeba, z takimi patafianami trzeba walczyc... szkoda, ze tak malo osob ma jaja i potrafi sprawe zalatwic jak trzeba

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Jeśli Pokrzywdzona śledzi wątek, to poproszę o kontakt na PW.

Sam "piszę" na co dzień, tak więc przez ostatnie dwa lata miałem do czynienia z takimi i innymi delikwentami...

Jeśli osoba z tego incydentu pokryje się z nazwiskiem z mojej "blacklisty" to chętnie wezmę udział w odzyskiwaniu tych pieniędzy...dla dobra ogółu ;)

Poza tym, gdyby ktoś pisał dla kogoś jakieś teksty, a niekoniecznie jest pewny co do wiarygodności danego zleceniodawcy to również może się ze mną skontaktować, w celu ewentualnego zaspokojenia swoich wątpliwości ;)

Wesołych...

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności