Skocz do zawartości

Wybór rozwiązania większej strategii,

akcent

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie Panów i Panie.

Mam taki problem, otóż zajmuję się trochę domainerstwem, czyli handlem domenami, w tej chwili mam kilkadziesiąt domen lepszych i tych mniej...

Chciałbym te najlepsze podstawowo zagospodarować, czyli nadać treści itd a następnie pozycjonować katalogerami itd.

Oczywiście te bardziej wartościowe domeny będę jechał z poziomu zapleczy, zaś wcześniej trzeba przelecieć czymś zaplecza.

Zwracam się do Was o pomoc w doorze narzędzi, chciałem osobiście znaleźć coś ale jak zobaczyłem dział NARZĘDZIA i od każdego produktu odchodzących kilkadziesiąt stron postu trochę się załamałem.

Chciałbym uzyskać szybką informację od Was, ponieważ Wy znacie się najlepiej:

1. Jaki kataloger wybrać ? Dużo się słyszy o adderze jednak wiele osób mówi iż wrzuca linki do śmieciowych katalogów. Chciałbym coś dobrego i w miarę taniego, (bo darmowych chyba brak co? :) )

2. Potrzebował bym również skryptu do automatycznego wrzucania treści, oczywiście ta opcja była by przeznaczona dla słabszych domen, chciałbym by po instalacji pojawiły się treści które później będę pozycjonował, nie wiem jaki sposób będzie najlepszy rss czy inne typu spis kawałów itd.

Będę ogromnie wdzięczny za każdą pomoc,

Dziękuję, miłej nocy i pozdrawiam :)

Kataloger/preclododawara to jak dla mnie publiker, poczytaj na forum, ja używam i jestem zadowolony.

Co do wrzucania treści to mógłbyś rozwinąc czego oczekujesz bo nie za bardzo rozumiem.

edit: poźno

Polecam wordpressa z agregatorem rss :D

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Dziękuję Ci serdecznie,

Znam dobrze addera, choć widzę że sporo użytkowników ma negatywne opinie,

pomyślę nad publikerem.

Jeśli chodzi o treści to sprawa wygląda tak:

Posiadam sporo domen, różnego rodzaju, chciałbym je trochę wy pozycjonować i zdobyć minimalny ruch tańszym nakładem pracy i pieniędzy

a więc żeby coś zacząć pozycjonować musi mieć to treści prawda? A więc np dla domeny "BiuroNieruchomościKieleckich.pl" chciałbym pozycjonować pod słowami kluczowymi zawartymi w URL domeny oraz treściami które aktualnie tam są (które wcześniej się dodały).

Czy jest coś takiego co doda treści automatycznie na wskazane prze zemnie słowa kluczowe ?

I czy np: artykuły RSS nie będą problemem dla google, ponieważ uznać mogą iż jest to kopiowana część? Dodatkowo artykuły RSS posiadają linki do źródła co nie wpływa chyba dobrze na pozycjonowanie danej strony?

Dzięki

Witam serdecznie

lista katalogów, ustawienie filtru pagerank, dodawanie do danych typów katalogów, do wygranych kategorii - to wszystko można skonfigurować w programie Adder

pozdrawiam

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności