Skocz do zawartości

Emergency, moderator, pan pomoże..!

kava

Rekomendowane odpowiedzi

moderuję jeden serwis foto i jest tam możliwość kontaktu w przypadku nadużyć, problemów technicznych, błędów serwisu itd. Dostałam maila z pytaniem :D

Zamieściłem na (nazwa serwisu) zdjęcie (tytuł) sprowadzając je w Fotoszopie (poprzez wpisanie w szerokości zdjęcia 400 pix) do wymaganych 150kB. Zdjęcie zaistniało, jednak po kliknięciu na nie pojawia się bardzo małe powiększenie. Na razie dostałem 3 przychylne opinie z czego w dwóch było pytanie "czemu takie małe powiększenie" :) Mam wobec tego pytanie: jak zmniejszać zdjęcie żeby miało 150 kB a jednocześnie miało format monitora? Wiadomo, że im większe zdjęcie tym lepiej :)

Pozdrawiam

=D> Zdarza wam się dostawać maile z takimi problemami?

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Facet prosi o kurs photoshopa an skrzynkę ad. problemów technicznych i nadużyć i na dodatek chce żeby zdjęcie miało format monitora - oj Szy, dziwisz się że się chichram? :]

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności