Skocz do zawartości

Test systemów stałych

michalk

Rekomendowane odpowiedzi

Prócz pozycji widzę jeszcze kilka wniosków na obecną chwilę - w statlinku dostajemy kilkadziesiąt mocnych linków zamiast kilkuset na znacznie słabszych stronach(żeby nie powiedzieć śmieciach), tak więc nawet abstrahując od ceny(która moim zdaniem jest delikatnie niedoszacowana) w statlinku jest mniejsze prawdopodobieństwo że będziemy mieć linki które obniżą nasze zaufanie. Zapewne nie bez znaczenia pozostaje fakt tematyczności.

Zastanawiające jest czemu fraza li dla linkme nie pojawiła się w SERP dla żadnej ze stron.

PS. Nie jestem związany i w obecnej chwili nie posiadam ani jednej strony/linków w żadnym SWL.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam!

Wiem, że na stronie jest jeszcze sporo rzeczy do poprawy, ale ostatnio jakos bardzo malo czasu mam wiec musze narazie zostawic to tak jak jest. Teraz wracam ze Slowacji i w najblizszym czasie nie dam rady nic zmienic. Mimo to jesli macie jeszcze jakies uwagi to piszczie. Moze na koniec stycznia uda sie je wprowadzic. Z dotyczasowymi sie zgadzam wiec pewnie je wprowadze

Widzę, że mój poprzedni post został z jakiegoś powodu usunięty. Pewnie przez to, że napisałem coś o cenie punktów SWLi. Tylko, że wspomnienie o cenach miało swoje uzasadnienie, ale dobrze... napiszę to inaczej.

Uważam, że liczba punktów dla LinkMe została źle dobrana.

Powinno być 6000 zamiast 4000, uwzględniając założenia testu. Różnica wynosi więc ponad 50%.

Przez to wyniki mogą być mniej wiarygodne, bo widzę, że między systemami jest zażarta walka.

Nie jestem za żadnym systemem i jestem bardzo ciekawy wyników końcowych.

Rosani.pl - Pierwsza taka perfumeria internetowa! - Światowe marki - Hurtowe ceny! - Ponad 5000 produktów - Tani kurier lub odbiór osobisty przy Metrze.

Napisz mi na PW z czym masz problem. Postaram się pomóc.

Na chwilę obecną statlink znacząco zniszczył konkurencję i sądzę, że taki stan już utrzyma się do końca. Może przedwcześnie, ale gratuluję w takim wypadku statlinkowi;)

Odnośnie punktów w linkme to do testu zostało wykorzystane tyle ile udało się zakupić po określonej cenie.

chyba po ostatnich roszadach w google wiekszosc juz sie przekonala ze nie ilosc a jakość :D

chętnie bym zobaczyl test jak ktoś niezwiazany z swl porównuje ilosci punktów nie od strony kosztowej. Czyli pozycjonujemy frazy przeznaczając np po 100 k punktów z kazdego systemu :P

chyba po ostatnich roszadach w google wiekszosc juz sie przekonala ze nie ilosc a jakość ;)

chętnie bym zobaczyl test jak ktoś niezwiazany z swl porównuje ilosci punktów nie od strony kosztowej. Czyli pozycjonujemy frazy przeznaczając np po 100 k punktów z kazdego systemu :P

Dla Kowalskiego ważniejsze jest raczej to ile uda mu się zwojować wydając np 100 zł miesięcznie, czyli z jakim systemem wyzej by zaszedł inwestując w to 100pln, niż to gdzie zajdzie wykupując 100k w jakimś systemie ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

chętnie bym zobaczyl test jak ktoś niezwiazany z swl porównuje ilosci punktów nie od strony kosztowej. Czyli pozycjonujemy frazy przeznaczając np po 100 k punktów z kazdego systemu ;)

Nie żartuj tak, bo ludzie pomyślą, że nie znasz zasad rządzących się SWLami :P

Rosani.pl - Pierwsza taka perfumeria internetowa! - Światowe marki - Hurtowe ceny! - Ponad 5000 produktów - Tani kurier lub odbiór osobisty przy Metrze.

Bo SWL to kasa, kasa, kasa - czy kupujesz punkty, czy robisz strony pod punkty, to i tak sie kręci wokół kasy, kasy i kasy ;)

"Filantropi" siedzą i ślą spam raporty :P

I włozona kasa w system plus efekt jaki z tego masz jest jedynym słusznym wyznacznikiem wartości systemu... Kasa, kasa, kasa...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Aktualizacja danych dla tych którzy nie są zalogowani na stronie.

Statlink

domena el site:6/6

fraza l - 2

fraza ż - 3

fraza p - 2

domena od site:6/6

fraza l - 1

fraza ż - 1

fraza p - 1

Reszta danych dostępna na stronie Googletest.pl.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności