Skocz do zawartości

Firma "Noril.pl" - opinie, ślady współpracy?

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

po pierwsze jeśli temat ten nie pasuje do tego działu - prosiłbym o przeniesienie; tylko ten dział najbardziej mi pasował do tematyki tego tematu!

W najbliższym czasie mam zamiar zlecić pozycjonowanie mojej strony na 3 hasła. Standard - rozesłałem maile z zapytaniem o ceny, czas oczekiwania na efekty itd itd

Odpowiedziało mi 5 firm, z czego 1 z ofert była zupełnie inna niż reszta - chodzi o kasę.

Noril.pl wycenił mi 3 hasła na ok 200zł za mc, przy czym za pierwszy miesiąc będzie to z jakiegoś powodu 2*200, później już 200 - zależnie od efektów. Reszta z ofert nie schodziła poniżej 400zł. Czy to możliwe, czy nie 'śmierdzi' to trochę?

Korzystając z okazji: czy w umowie dotyczącej pozycjonowania powinienem/mógłbym ubiegać się o zapis gwarantujący mi swojego rodzaju gwarancję od strony firmy pozycjonującej - dotyczącej ew. bana od google oraz korzystania z tzw. ciemnej strony SEO?

Pozdrawiam,

BH.

naughty.gif

Cena cenie nie równa. Ale jak się mawia masz to za co płacisz.

Oczywiście może się pojawić firma, która w rzeczywistości będzie b.dobra i będziesz zadowolony. Ale to jaką strategią pozyskania klientów kierują się właściciele firmy znają tylko oni.

Osobiście poproś o jakieś potwierdzenie ich umiejętności. Klientów których pozycjonują, niech krótko opiszą jak chcą uzyskać odpowiednie efekty i na jakiej podstawie prezentują swoje wyliczenia co do czasu po jakim strona uzyska wskazane przez nich efekty.

Jeżeli otrzymasz odpowiednie informacje, które cię upewnią o ich umiejętnościach to masz okazję i łap.

Sam po sobie wiem iż wcześniejsze ceny jakie oferowałem nie miały się ni jak do tego co trzeba było wykonać.

Lata lecą a z nim doświadczenie i stawka. Bo klienci chcą gwarancji a ja muszę mieć pewności że jestem wstanie im ją dać :soczek:

WEBTEC Agencja Interaktywna
Chętnych zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej agencji na stronie: https://www.webtec.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności