Skocz do zawartości

Wydzielone z Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Creator juz Ci powiedział że regulamin Cie wyklucza z startu w konkursie wiec nie musisz się martwić ile razy bedzie zmieniany jeszcze regulamin.

To Creatora należy pytać jeżeli ma się wątpliwości odnośnie regulaminu?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czyli adres, strona i kontent ma służyć do promocji w tym wypadku Polskich Pienin.

Widzę, że chyba Twój fanklub już Ci się tak nie podoba. Swoją drogą to trochę dziwne, bo konkurs miał dotyczyć pozycjonowania a nie promowania zakątka Pieniny. Ja właśnie kupiłem domenę, która też nie ma nic wspólnego z Pieninami i chcę ją podpiąć pod konkurs ale czy nie zostanie usunięta?

Mam nadzieję, że regulamin się nie będzie już więcej zmieniał;/

Z góry dziękuję za info. Mam nadzieję, że nie straciłem 42 złotych.

...

Widzę, że chyba Twój fanklub już Ci się tak nie podoba. Swoją drogą to trochę dziwne, bo konkurs miał dotyczyć pozycjonowania a nie promowania zakątka Pieniny. Ja właśnie kupiłem domenę, która też nie ma nic wspólnego z Pieninami i chcę ją podpiąć pod konkurs ale czy nie zostanie usunięta?

...

Czytaj :

Konkurs będzie miał dwie konkurencje 1. pozycję oraz 2. najlepszą stronę pod względem merytorycznym, estetycznym i webmasterskim. W konkursie będziemy promowali coś polskiego :P

Wyślij na PW adres domeny powiem Ci czy nie będzie zdyskwalifikowana

Marketing internetowy dla firm

Nie jestem właścicielem żadnego systemu wymiany linków. Gdybym był to jeździłbym takim fajnym samochodem jak Ty, a niestety mam dużo tańszy. :(

Powiem jedno: jaki organizator taki konkurs czyli wolna amerykanka. A co do Creatora to może płacisz mu za pisanie? Chociaż bardziej pachnie tą samą klawiaturą :P

Nie wiem po co wywołujesz kłótnie w tym temacie. Nie wezmę udziału w konkursie ale będę wspierał niektóre domeny.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

nie wnikam xann w twoich znajomych, waszych wspolnych znajomych, czy masz jakiegos alfonsa czy tez nie, w jakich branzach sie obracasz co robisz w czasie wolny - to mnie naprawde nie interesuje

ale prosze cie odpowidz na pytanie - kto nie moze uczestniczyc w konkursie - zaraz powiesz, ze pol forum ma SWL'a

napisz prosze konkretnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności