Skocz do zawartości

Wydzielone z Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale się porobiło ;) Teraz na końcu zwycięzca zostanie nazwany - właścicielem SWL'a i po imprezie.

Faktycznie regulamin powinien być jasno napisany - co można, czego nie - a nie pozostawianie organizatorowi dowolnych interpretacji.

Bo to coś jak w tym powiedzeniu "Dajcie mi człowieka a znajdę na niego paragraf" - to w przełożeniu na konkurs - na każdego biorącego udział w konkursie znajdzie się, że coś robił nie fair... a nawet jak nie znajdzie się - to zawsze można powiedzieć ze jest właścielem SWLa i i tak przegra i tak...

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Chłopaki odpuście, bo nieprzyjemnie czyta się o idiotach i alfonsach na forum o pozycjonowaniu, które nie dla wszystkich jest ponad wszystko.

Co do Pana odpowiedzi Panie Tomaszu, to również i mnie proszę nie obrażać. Czytać umiem i od początku pisał Pan, że chodzi o pozycjonowanie strony dowolnymi technikami. I o ile rozumiem, że nie konkurs nie propaguje spamów o tyle nie rozumiem co ma wspólnego domena. Ja siedzę w zupełnie innej branży i skoro muszę stworzyć mocną stronę to wolę ją wykorzystać później do moich fraz.

Podkreślam jeszcze raz, że ja Pana nie atakuję i wypowiadam się z szacunkiem i według mnie piszę logicznie, więc proszę uprzejmie o odpowiedzi w moim kierunku w podobnym charakterze.

Co do SWLi i ich właścicieli to zastanawiam się, jak to będzie weryfikowane. Ja posiadam SWLa ale wewnętrznego, tylko na moich zapleczach. Nie chcę robić z siebie idioty, ale muszę zapytać: Takie SWLe się nie liczą?

Oj neon wież mi świat jest taki mały

Uwież mi, rze ja Ciebie czensto nie rozumię.

Dobrze wiesz, że mam prawie 20k stron (nawet u Ciebie 2 lata temu miałem 2 mln pkt ale pokłóciliśmy się o Fake PR 200 stron). Odłączyłem zaplecze, dodałem do gotlinka i teraz masz mi to za złe.

Nie ma co kłócić się...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

To Creatora należy pytać jeżeli ma się wątpliwości odnośnie regulaminu?

Najlepiej sprawdzaj na którym nicku jest obecnie zalogowany, jak nie będzie zajęty dyskusją między swoimi kontami w innych wątkach to pewnie odpisze.

Warto też Administracji PiO zastanowić się czy w ogóle konkursy tutaj organizowane w których mogą brać tylko udział "pracownicy" weblinka i jego użytkownicy powinny być tutaj przeprowadzane - odpowiednim miejscem przy tego typu zasadach powinno być forum systemu którego tyczy się konkurs.

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Zaczynam się poważnie zastanawiać. W praktyce też łamie regulamin, bo posiadam swój prywatny system wymiany linków, więc zapewne gram "nie fair", a to może mnie dyskwalifikować.

O nic chyba zbytnio nie chodzi, tylko o jasne reguły ;)

@'Ptaq'

Nie masz się co martwić - powiem więcej Twoja strona jest wzorowa ;) już ma duze szanse na wygranie co najmniej drugiej części konkurs , skoro 95% osób udało się poprawnie zrozumieć zasady konkursu wiec jest OK.

Ale faktycznie nie spodziewałem się takiej liczby uczestników :) to milo.

Marketing internetowy dla firm

Nie udawaj skromnego, masz przecież odpowiednią markę na forum i już zdążyłeś ją pokazać manipulując regulaminem. To daje efekty.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności