Skocz do zawartości

Wydzielone z Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

xann nie unikaj opdowiedzi - podaj nicki, ktore nie moga brac udzilu w konkursie orz powod

bo cos tam motasz sam nie wiesz co - wyklucz takze domeny, ktore nie moga brac udzialu i napisz dlaczego

nerwy ci puszczaja wyzywasz mnie od idioty - ale jako potencjalny uzytkownik chce znac zasady

Ta dyskusja chyba jest bezprzedmiotowa. W regulaminie w takiej sytuacji powinien być zapis: Wszystko według mojego uznania, Xann

I po problemie.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Mam prośbę do organizatora (Xann) - wywal na start domeny, które nie mogą wziąść udziału w konkursie, przykładowo ja dodałem domenę na subdomenie (domena.az.pl) i nawet sam nie jestem w stanie usunąć jej (brak tej opcji)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

To jest przede wszystkim zabawa. Chcesz startować - startuj, nie chcesz - nie startuj. Nieważne co mówi regulamin, jeśli chcesz sprawdzić siebie to i tak to zrobisz, jeśli nie a lejesz jad na wszystkie strony świata z powodu chęci zdobycia wyjebanego w kosmos netbook'a za 1000zł, to pisz arty do precli a nie posty na forum. Pracy tyle samo, mniej nerwów i nie trzeba czekać 3 miesiące.

Organizator niepoważny? To nie konkurs? No i co w związku z tym? Kogo piaskownica ten ją nazywa i określa zasady, czy się to komuś podoba czy nie; zwłaszcza, że bez względu na odpowiedź możemy wszyscy robić w niej babki. Tym, że niewłaściwa osoba dostanie łopatkę w nagrodę będziemy martwić się później. Jeśli będą wątpliwości. Jeśli - bo po co tworzyć problemy na siłę teraz?

Wulgaryzm mnie obchodzi kto ma racje. Problemy natury prawnej rozwiązuje się inaczej, a natury etycznej nie da się rozwiązać w ten sposób. Naprawdę najciekawszym zajęciem na świecie jest pozbawione sensu obrzucanie się błotem na jakimś forum?

Nie lubicie się - OK, a teraz zdradzę Wam coś w sekrecie - na świecie jest masa ludzi, którym się coś nie podoba i żyją dalej. W internecie to jeszcze prostsze, tutaj wolność słowa jednego nie jest ograniczana przez prawo do nie słuchania innej osoby; jest taka cwana funkcja jak "ignoruj". Naciskasz jeden - w wylgaryzm odlotowy - przycisk i świat staje się piękniejszy. Cudownie pojawia się więcej czasu na prawdziwe życie.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności