Skocz do zawartości

Moja domowa strona

Teomo

Rekomendowane odpowiedzi

Ode mnie +

Co do śniegu: Teraz pasuje, ale tak ok kwietnia lepiej go usuń B)

Wiem, wiem :P

Co do wspomnianej awarii, teraz patrzę na stronę hostingu i jest wyjaśnienie:

"8 grudzień 2009 - awaria serwera kont www, przepraszamy

usterka została naprawiona przez 10 min. " :)

Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się po was takich dobrych ocen... jak patrzę na inne wasze oceny, to dawno tak nie ocenialiście :P

PS. Wy nie śpicie po nocach ? :)

Odświeżam temacik, i przy okazji chciałbym się pochwalić że według Speedtest moja strona jest już warta 148,70 PLN :) i ma "165/dzień" unikalnych użytkowników, a jest założona dokładnie 16 listopada b.r. :) To też wasza zasługa, dzięki!

PS. Znacie jakieś konkursy, na najładniejszą stronę ? może bym miał jakąś szanse ? Bo jak patrzę to takie konkursy biorą pod uwagę też treść... a z treścią na mojej stronie to wiecie jak jest :)

Według mnie przesycona grafiką. Strona całkiem nie nadaje się do pozycjonowania. Wszystkie fotografie są bardzo niskiej jakości. gdy się chce zobaczyć fotografię znajdującą się na samym dole strony, trzeba na nią kliknąć i przeciągnąć suwakiem do góry, bo tam się zdjęcie otwiera - nie praktyczne.

Ale dobrze że innym się podoba.

Zmieniłem tło na poprzednie. Fakt przesycone było to nowe.

Nie wiem czemu zdjęcia się tak otwierają, u niektórych jest dobrze a u niektórych nijak, wina cmsu, postaram się naprawić. Widzę że się zemściłeś po mojej opinii dot. twojej stronki, ale na pewno lepiej wygląda graficznie moja ;)

Co masz na myśli że fotografie są bardzo niskiej jakości ?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Zmieniłem tło na poprzednie. Fakt przesycone było to nowe.

Nie wiem czemu zdjęcia się tak otwierają, u niektórych jest dobrze a u niektórych nijak, wina cmsu, postaram się naprawić. Widzę że się zemściłeś po mojej opinii dot. twojej stronki, ale na pewno lepiej wygląda graficznie moja ;)

Co masz na myśli że fotografie są bardzo niskiej jakości ?

Pozdrawiam

technika wykonania strony super grafika itp.

ale co do fotografii to są w opozycji do bdb stronki .

może myślałeś nad innym rodzajem pokazywania fotek...POzdrawiam

PS

wycena speedtest

1 361,10

PLN za moją www hahahaha

Fotografia panoramiczna - blog PR=2 - masz artykuł o fotografii opublikuj go !!

moderowany ogólnotematyczny www.allseo.pl-

Artykuły do przedruku

Pewno wyjdę na szarlatana, ale mi się w zasadzie nic nie podoba. Masa podstawowych błędów ... typu rozmiar tła > 1MB

Zanim zaczniesz to coś pozycjonować, trzeba gruntownie przerobić grafikę i źródło html.

Pozdrawiam.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

dosyć oryginalnie, ciekawie. Jak dla mnie śnieg to relikt końca lat 90, ale w tym wypadku jakoś nieszczególnie mi przeszkadza

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności