Skocz do zawartości

[strona] http://www.venator.pl

stmaciek

Rekomendowane odpowiedzi

przede wszystkim strona jest we flashu czego osobiście nietrawię, a dwa - strona jest w języku dla mnie niezrozumiałym. zdjęcia w galerii są kiepskiej jakości. więcej niestety nie jetem w stanie powiedzieć.

Może bys sie zastanowił czy uzycie flasha było tutaj niezbędne?

• 5 tygodni później...

Nie przepadam za stronami we flashu ale jeśli już taką obrałeś drogę to zdecydowaną wadą jest brak możliwości wyłączenia muzyki. Jak już zaznaczył normanos masz niskiej jakości fotografie w dodatku zamiast kadrować - nieproporcjonalnie je skalujesz a to widać.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

No oprócz błedów już zauważonych

jeszcze jeden moj merytoryczny

skoro przez wszystkie strony mówisz Ja mogę państwu zauferować, ja mogę coś tam cos tam to dlaczego nagle piszesz

wyslijcie maila do nas????

troche się gryzie nie uwazasz???

wyslijcie maila do nas????

O, no i powstaje misz-masz o którym wspominałem w poście "Jak się zwracać do Internautów"

Konsekwencja o której wspomniałem a w zasadzie jej brak to po prostu "misz masz" źle dobranych zwrotów do swojego odbiorcy często jeszcze ujętych raz w liczbie pojedynczej raz w mnogiej itp.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

dziekuje bardzo za uwagi - wiem, ze nie kazdy musi lubic flash'a(ja lubie) i ze jakosc fotografii odbiega od standardu jaki powinien byc, ale obiecuje poprawe - ale sie naczekalem, az ktos podjal temat. sid dzieki za uwage dotyczaca sformulowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności