Skocz do zawartości

Katalog stron internetowych nowej generacji

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

Duży – moderator wymyśla i wpisuje słowa kluczowe

Duży – moderator wybiera kategorie w której będzie wpis

Duży – maksymalnie 600 znaków, powinno być dwa razy tyle

Po dodaniu strony pokazuje się informacja o płatności … Niestety kliknąłem z rozpędu i tej informacji już nigdzie nie ma. Powinno być przynajmniej w regulaminie opisane (jak to zrobić, nr. Konta itp.). Jak do tej pory nie dostałem żadnego e-maila (jeśli w ogóle jest on wysłany to tam powinno być info o płatności itp.)

Dziękujemy za kolejne cenne uwagi. System powiadomień poprzez e-mail nie został jeszcze w pełni wdrożony, ale nad nim pracujemy. Informacje o płatności zostaną umieszczone w regulaminie. Po wnikliwej analizie, doszliśmy do wniosku, że 300-600 znaków w zupełności wystarczy do szczegółowego opisania witryny. Dłuższe opisy nie mają racji bytu, gdyż 1) żaden internauta nie przeczyta takiej ilości tekstu, 2) troska o zbyt długi opis strony prawie zawsze powoduje utratę dbałości o jego zwięzłość i jakość, przez co taki tekst okazuje się "laniem wody", pozbawionym wartości merytorycznej i poprawności językowo-stylistycznej. My chcemy tego uniknąć. A zwiększyć ilość unikatowej treści na stronie z wpisem można poprzez rozsądne wykorzystanie systemu komentarzy, dodając rzeczowe i merytoryczne wypowiedzi.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdy wejdzie się w "Inne wyróżnione wpisy" w "Kategorie" widnieje napis "No categories"

wspomniana "ubogość" stanowi w naszym rozumieniu olbrzymią zaletę i realizację postawionego celu

No tak tylko nie wiem w czym się on tak różni od innych, że nazwałeś go katalogiem nowej generacji :D

Katalog Stron Gracza - katalog stron przydatnych graczom

Trądzik - pozbądź się trądziku raz na zawsze

Pizza Lublin - recenzje lubelskich fast-foodów

a mnei nie działa :D content filter krzyczy że witryna próbuje coś ode mnie wyłudzić :D wieczorem pokombinuje z firewallem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dziękujemy za kolejne cenne uwagi.

nie został jeszcze w pełni wdrożony, ale nad nim pracujemy.

Przepraszam, ale tak czytam ten watek i zastanawiam się co działa w tym projekcie??

W większości twoich wypowiedzi zaczyna się tak jak wyżej.

Planujecie udostępnić ten skrypt ? Bo w pierwszym momencie tak pomyślałem czytając temat, ale wchodząc w temat nie widzę już żadnej informacji o tym.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

A za chwilkę będzie to samo co z aliweb.pl. Też była BETA i wymagania przymowane miały być jak w DMOZie. Ja poczekam az faktycznie ten katalog coś będzie prezentował

Nie ma to jak odgrzebać temat sprzed 4 lat. :(

• 2 tygodnie później...

Jak się okazuje, jądro WordPressa okazało się rewelacyjną podstawą do budowy katalogu. Dzięki wyjątkowo przyjaznej architekturze systemu i wbudowanej funkcji pingowania, prawie wszystkie nowe wpisy przepięknie się indeksują i już nawet po kilkudziesięciu minutach od akceptacji pojawiają się w indeksie Google! Jak na razie mam współczynnik indeksacji katalogu przekraczający 99%. Toteż gorąco polecam WordPress jako jednego z najlepszych skryptów do tworzenia katalogu, co właśnie udowodniłem.

Administracja zastrzega sobie prawo do zmiany nieniewjszego regulaminu.

byczek :P

ale zmiany w jakim kontekscie, kiedy i na jakiej podstawie ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dzięki wyjątkowo przyjaznej architekturze systemu i wbudowanej funkcji pingowania, prawie wszystkie nowe wpisy przepięknie się indeksują i już nawet po kilkudziesięciu minutach od akceptacji pojawiają się w indeksie Google!

Powiadomiliście juz Fakt i Onet?

Toteż gorąco polecam WordPress jako jednego z najlepszych skryptów do tworzenia katalogu, co właśnie udowodniłem.

Nadal nie wiem czym się podniecasz. Katalog jak katalog, wszystko jest do przerobienia, wordpress - tym bardziej. Fajnie, gdyby był chociaż darmowy, bo warto byłoby dodać się do czegoś, co w przyszłości może być mocne.

Skąd tyle negatywnych emocji?

Katalog wg mnie jest dobry. Jednym z ważniejszych kryterium oceniania katalogu wg. mnie jest właśnie współczynnik indexacji wpisu.

Nie musiałem dopalać wpisu żeby znalazł się w indeksie google. A przy tak małej ilości backlinków prowadzących do katalogów wynik jest wręcz rewelacyjny.

Katalog byłby lux gdyby zachował to co ma w tytule czyli "ciekawe strony polskiego internetu" i poszedł bardziej w stronę elitarnego blogu prezentującego najbardziej oryginalne i ciekawe strony. Przy zachowaniu odpowiedniej jakości, pewnie wiele osób byłoby ciekawych jaka nowa strona zostanie tam zaprezentowana następnego dnia.

Jednak w tym przypadku i wolnej amerykance będziemy mieli po prostu ładnie wyglądający zwykły "seło katalog".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności