Skocz do zawartości

Jak zwiększyc dochód z ad sense?

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym się cieszył z tych stawek co Ty dostajesz. smile.gif

no to fakt te stawki są super - podejrzewam ze gorzej z umiejscowieniem

ps. miales dobry dzien czy zawsze masz takie stawki ?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Ja bym się cieszył z tych stawek co Ty dostajesz. smile.gif

no to fakt te stawki są super - podejrzewam ze gorzej z umiejscowieniem

ps. miales dobry dzien czy zawsze masz takie stawki ?

Zazwyczaj jest u mnie tak że 100 klików to od 4-5 dolców dziennie. Przedtem te stawki były troche mniejsze ale zmienilem design strony i troche podskoczyly..

U mnie reklamy są poustawiane tak 2 kwadraty obok siebie pod tymi obrazek i tkest i pod tym jeszcze jedna reklama kwadrat. Z tego co słyszałem to podobno jak sie daje reaklamy nad obrazkiem i tuz obok siebie to są mniejsze kliki a jak pod obrazkiem to juz większe...Musze jeszcze raz jakos ciekawie chyba te reklamy poustawiac bo jednak od tego dużo zalezy...Gdzies tam G pisało jak ustawiac reklamy ale musze jeszcze doczytac...

Aha dzisiaj wyłaczyłem na poł dnia strone tak że miałem tylko cos ok 2000 UU to mialem tylko 65 klików co dało 2,9$ przy ctr 1,62% i eCPM 0,70 US

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności