Skocz do zawartości

Jak przekierować?

Adis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam domenę bardzo młodą i wpadła mi w filtr.

Z racji tego, że z google nigdy nic nie wiadomo postanowiłem, że kupię nową domenę i od nowa zacznę linkować.

Jednakże chciałbym, aby pierwotna domena nadal prowadziła do strony.

Jakiego przekierowania użyć, aby filtr nie przeszedł na nową domenę?

Pozdrawiam

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Tzn. jestem prawie przekonany, że powodem filtru był zbyt szybki przyrost linków.

Dlatego też, wolałbym spokojnie zacząć linkować nową domenę.

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

No chcę zacząć od zera - pytam jedynie jakiego przekierowania użyć w tym celu.

Sam już sobie ogarnę jak to zrobić, poczytam itd. Chodzi mi jedynie o nazwę przekierowania(301 itd),

które nie przenosi "mocy".

Ja znam 2 przekierowania

przekierowanie 301 - przeniesienie permanentne

przekierowanie 302 - przeniesienie tymczasowe

oba przenosza moc

Jeżeli chodzi Ci o to by nie stracic linków, ale dlatego, że byc może wygenerują one ruch, to zostaw na starej domenie info o zmianie adresu i daj link do nowej strony w JS.

Możesz na starej zrobić coś tematycznego do nowej strony i ją po prostu sobie podlinkować.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nie zależy mi na tych linkach, ale niegdyś mieliśmy sklep stacjonarny i są bezpośrednie wejścia na stronę sklepu.

Myślałem, że istnieje przekierowanie, które nie przeniesie mi tego filtru na nową domene.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności