Skocz do zawartości

pozycjonowanie e-Sklepu :)

krzysiekj25

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!

Posiadam sklep internetowy www.TopKuracja.pl od 06.2008 B)

i zwracam się z prośbo o pomoc i porady w pozycjonowaniu

Od samego początku sam zajmuje się "pozycjonowaniem" tej strony ;)

Proszę o informacje i porady ;)

z góry bardzo dziękuje

GG : 8454380

Czy mnie oczy nie mylą - w stopce masz SWL'a ? Niezależni co tam masz od razu to wywal...

Poza tym serwis wymaga znacznej optymalizacji pod kątem SEO.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

witaj !!

dziękuje za błyskawiczna odpowiedź ;)

więc na początek mam radzisz usunąć Program Wymiany Linkami są dwa systemy w stopce ;)

oraz jest jeden na górze strony Symbio Stream - Inteligentny system pozyskiwania klientów ..

a co z optymalizacją pod katem SEO - ja troszkę pracuje na programie i nim też poprawiałem stronę IBP & ARELIS 9.7.1

czy jest to dobre ??

Pozdrawiam i czekam na rady B)

za co z góry wielkie dzięki ;)

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /index.php on line 403

Parse error: syntax error, unexpected '/' in /index.php on line 403

;)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

B)

już powinno być OK

a więc ;

w między czasie jak tutaj napisałem dodałem skrypt z Google AdWords / optymalizacja witryny było ok lecz zaczął zbierać wyniki i sie zaczęło jeb...

i go odinstalowałem ;)

teraz odinstaluje SWL , jaki to będzie miało wpływ na stronę ??

dziś dodałem linki do strony
Świetnie, ale mam nadzieję, że jak dodasz do następnych nie Podzielisz się z nami tymi informacjami ;)

Przede wszystkim sklep wymaga:

- Optymalizacji;

- I szeroko pojętego pozycjonowania;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

dMien jak sprawdzić czy dostałem czy nie ten "Filtr"

ten SWL miałem od 6-7 miesięcy :(

dziś dodałem linki do strony
Świetnie, ale mam nadzieję, że jak dodasz do następnych nie Podzielisz się z nami tymi informacjami ;)

Przede wszystkim sklep wymaga:

- Optymalizacji;

- I szeroko pojętego pozycjonowania;

spoko :)

czy ten program IBP&ARELIS( jest pełna wersja nie testowa :) ) pomoże w optymalizacji ?? lub czy coś innego :)

czy ten program IBP&ARELIS( jest pełna wersja nie testowa :) ) pomoże w optymalizacji ?? lub czy coś innego :)
Zdecydowanie, ale nie coś, a ktoś, bo trzeba to robić w kodzie tworzącym serwis w tym:

- przyjazne linkowanie;

- dynamicze title

itd...

Jednym słowem masa pracy :)

Programy do optymalizacji to pic na wode. Chcesz miec pelna optymalizacje skrobnij do Miona :)

O tym jak rozpoznac filtr jest cala masa tematow, w tym przyklejony- poszukaj.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności