Skocz do zawartości

Matura 2010

Salek_Art

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Prawda, chociaż w poleceniu pisze, aby napisać na około 250 słów i ok. połtorej (lub dwie dokładnie nie pamiętam) strony.

Należy napisać minimum 250 słów (około 2 strony).

Mniej więcej tak pisze w poleceniu. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Jutro dwie maty ;) Będziemy walczyć :D

Już po matmie i uważam że ci, którzy nadal twierdzą że ciężko było zdać są kompletnymi tumanami. Prostsza być już chyba nie mogła :)

PS. Ciekawy jestem, czy ktoś z was zdecydował się na maturę z informatyki?

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Chyba za bardzo przestraszyli się zbiorowych lamentów uczniów, jednak jest to w końcu egzamin dojrzałości i każdy powinien potrafić przynajmniej liczyć pola figur, procenty, pierwiastki itp. Mi byłoby wstyd że mam problemy nawet z tak prostym materiałem i głupio byłoby mi wypłakiwać się przed kamerą jaka to matma nie jest straszna.

Ja wziąłem podstawową maturę z informatyki, ciekawe co w tym roku przygotują. Czas odkurzyć C++ :)

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Z polskiego nie liczę na rewelację. Nie zdążyłem przeczytać nawet streszczenia...

Majca była banalna. Nic dziwnego, że taką dali, skoro 50% humanistów nie zdało próbnej...

Powodzenia jutro na angielskim :)

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Już po matmie i uważam że ci, którzy nadal twierdzą że ciężko było zdać są kompletnymi tumanami. Prostsza być już chyba nie mogła :)

https://fakty.interia.pl/raport/matura-2010...ematyki,1474061 - tu znajdziesz wielu tumanów.

Dla mnie matura była za łatwa, każdy idiota mógł ją zdać, a chyba nie o to chodzi. 80% w zasięgu gimnazjum.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

@Harvi> tak

Ostatnie zadanie ze stereometrii było masakrycznie trudne - prawie nikt nie zrobił z tych osób, co znam. Pozostałe na różnym poziomie, ale do zrobienia.

Ktoś pytał o informatykę - zdaje rozszerzoną.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Ja spieprzyłem to rozszerzenie..

Najpierw na podstawie głupi błąd w prawdopodobieństwie, jeden błąd w ABC i nieruszenie zadania z tym cos tam wykaż i jeszcze jedno nie całe dobrze = 80-85% tylko z podstawy. No ale to i tak tylko zeby zdać..

A rozszerzenie - prawdopodobieństwo w połowie, zupełnie nie zrobiłem tej funkcji i ostatniego zadania, wykaż coś tam ze dwa boki są równe tez nie ruszyłem i 1 mam częściwo źle. Reasumujac, w najlepszym wypadku 64-68% , w najgorszym około 50%.

Próbną mature napisałem na 76%, z tamtego roku napisałem na 80%, sprzed 2 lat na ponad 80%, wiec z tegorocznego wyniku zadowolony nie jestem..

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Znając zadania ciekawi mnie tylko statystyka ... ile osób zdało to coś, co trudno nazwać maturą z matematyki :)

Powiem tak, kolega przed maturą kilka razy przychodził do mnie po nauki z maty, jego wiedza była taka, że bałem się o jego mature. NIe wiedział nic, a teraz oscyluje na około 70%. Żenada.

Jutro angol, może by tak 100%:)

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności