Skocz do zawartości

Personalizacja SERP dla niezalogowanych

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obserwuje od dłuższego czasu pozycje stron (nie wchodząc na nie) w kilku interesujących mnie frazach. Jak dotąd nie widać wielkich zmian. Strony które były wysoko , nadal są wysoko a moja była na około 7 miejscu przy danej frazie i nadal tam jest. Dodam że ciasteczka mam wyłączone. Wnioskuje z tego że nasze którymi się zajmujemy nadal pozostaną wysoko, a spadną tylko te zbędne, które i tak były niżej od naszych więc nie ma czym, się martwić. Jeżeli ta cała personalizacja ma sens to tylko z korzyścią dla wartościowych stron.

...Wnioskuje z tego że nasze którymi się zajmujemy nadal pozostaną wysoko, a spadną tylko te zbędne, które i tak były niżej od naszych więc nie ma czym, się martwić. Jeżeli ta cała personalizacja ma sens to tylko z korzyścią dla wartościowych stron.

To bardzo optymistyczne dla tych co zaczynają się zajmować nową stroną :(

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

wsumie dzisiaj osobiscie odczulem (choc chyba to za duzo powiedziane :)) pierwsze skutki personalizacji dla jednej frazy i dla jednego serwisu pod przegladarka firefox, pod IE jest po staremu. Co ciekawe niejest to wcale strona na ktorej zbyt czesto przebywam lub cos wyszukuje wiec niemam pojecia dlaczego google mi ja wywalilo jako 1 :) Na innym serwisie na ktorym jestem codziennie i przez google wyszukiwalem cos specjalnie na nim aby go podwyzszylo w rezultatach bez zmian na identyczna fraze. Zobaczymy czy cos mocniej ruszy po nowym roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności