Skocz do zawartości

jak sprawdzić frazy, z których internauci dostają się na stronę?

tasssman

Rekomendowane odpowiedzi

Mam przerobić klientowi stronę (łącznie z przeredagowaniem tekstów, etc).

Aby nie utracić części ruchu, chcę m.in. kontynuować pozycjonowanie tych fraz, na które są wejścia na stronę (kilkaset dziennie). Niestety na stronie nie ma zainstalowanego nic do statystyk strony, a klient nie chce nic instalować na stronie, dopóki nie zobaczy nowej. Anchory, jakie znalazłem dla tej strony, to jedynie adres jego strony oraz nazwa firmy. Sprawdzanie słów tematycznie związanych ze stroną niestety raczej nie wchodzi w grę, gdyż jest to średni sklep (na razie nieinternetowy) oferujący szeroki wachlarz (ponad 5000) produktów. I tu pojawia się pytanie z tematu - jak znaleźć te frazy, z których wchodzą internauci - czy istnieje jakieś narzędzie/skrypt do tego?

no właśnie jest problem z tym, że klient nie chce nic instalować na swoim serwerze, dopóki nie zobaczy nowej strony, a to potrwa kilka tygodni...

Nic to, spróbuję go jutro przekonać do tych statystyk (ale jakby przyszło wam coś innego do głowy, to proponujcie:))

djurek - czy Xanstat będzie lepsze niż analytics (albo w ogóle nie dostanę zgody na instalację statystyk, albo będzie mu wszystko jedno, co zainstaluję) ?

Xann stat jeżeli chodzi o sklep i seo to nie widze innego możliwego rozwiazania.

A w czym on jest lepszy od PIWIK'a? Właśnie zainstalowałem PIWIK'a i zastanawiam się czy zostawic, czy szukac czegoś innego. I tak jest o niebo lepszy od awstats, ale jeśli jest coś lepszego... :D

Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy.

A może interesują Cię działki budowlane Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności