Skocz do zawartości

Dziwne rzeczy sie dzieją....

ni

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze nie wiem dlaczego przestały sie mi pokazywac reklamy G na mojej stronie ale to byłem jeszcze w stanie zrozumiec G jest cwany i niechce zebym nabijal nie potrzebnie odslony reklam (bo dosc czesto odwiedzam swoja strone zeby posprawdzac "co i jak" ~ ale to nawet dobrze bo i tak nigdy nie klikalem w swoje reklamy wiec bez roznicy) ale tego ze przestaly mi sie juz wogóle pokazywac reklamy Gógla nawet na tej stronie, to juz nie moge zrozumiec :shock: :) moze ktos wie dlaczego tak sie dzieje?!

PS: Po tym jak przestaly sie mi pokazywac reklamy(na mojej stronie) zwiekszyly sie moje zyski z nich :shock: :) ,nie wiele ale zawsze cos 8).

~ Nie kombinowalem, sprawdzałem na Firefox'e i IE i nie widać.

wogule pokazywac reklamy Gógla nawet na tej stronie to tego nie moge zrozumiec  moze ktos wie dlaczego ?!
Chyba pomyliłeś miejsca...

A co do problemu to coś pewnie kombinowałeś z przeglądarką... skoru nawet tutaj Ci się nie wyświetla.. Co to za przeglądarka?

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

natomiast mało która polska jest z nią powiązana

Filtr reklam konkurencyjnych może okazać się pomocny.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności